Vacature Accountant

Accountant in Hellevoetsluis

Partners in Finance

Stagiair

Stage in accountancy

Een stage in de accountancy is dé manier om praktijkervaring op te doen. Ons gevarieerde klantenpakket geeft je de kans om in de keuken te kijken van kleine tot middelgrote (familie)bedrijven. Je wordt daarbij uitstekend begeleid door een ervaren accountant. Uiteraard houden we rekening met je opleiding, doelstelling en persoonlijkheid.

Maak kennis met de belangrijkste beginselen van het samenstellen van een jaarrekening. Je werkt onder begeleiding van een ervaren NBA accountant voor veel verschillende MKB klanten. De diversiteit aan bedrijven in de regio waar jij met het team voor werkt, biedt je veel afwisseling en een brede kennismaking met de praktijk. En dàt maakt deze stage juist zo interessant.

Afstuderen kan natuurlijk ook bij Partners in Finance. Op ons kantoor in Hellevoetsluis voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en jouw onderzoeksvraag bepaal je zelf. Een NBA accountant met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeeropdracht. Wil je naast je afstudeeropdracht ook praktijkervaring opdoen? Dat kan. Partners in Finance geeft je de mogelijkheid om je afstuderen te combineren met het meewerken in de praktijk.
Ben je geïnteresseerd in een stage?

Sociale media

Kantoren


Vragen? Stuur ons een e-mail:

ExactNBA

Functie:accountant
Startdatum:07-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Partners in Finance Accountants & Adviseurs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Accountant Partners in Finance Accountants & Adviseurs 07-05-2024

Bekijk ook andere vacatures