Vacature Aquamundo

Aquamundo in Ouddorp

Werken met je vrienden bij Het Aqua Mundo/ Subtropisch zwembad bij Port Zélande?!

Op zoek naar een (studenten)bijbaan? Wil je werken als je kinderen op school zitten (en op vrije dagen gratis zwemmen met je eigen gezin)? Of heb je al wat werk- en levenservaring en ben je op je plek in een actieve, levendige omgeving? Reageer dan ook.

Aangezien de Aqua Mundo zeven dagen per week open is van 10.00 – 21.00 uur kun je op diverse werktijden aan de slag. Ons gezellige team is heel divers.

Wat krijg je?

 • 12-24 uur per week
 • Een contract met een vast aantal uren
 • €7,30 tot €14,59 per uur gebaseerd op leeftijd
 • Op zondagen 125% uitbetaald
 • Een hecht team met leuke collega's
 • Een baan die te combineren is met alledaagse bezigheden of andere functie
 • Een zomerbonus voor alle medewerkers
 • Gratis toegang tot het zwembad, midgetgolf en bowlen met je (inwonende) gezin
 • 20% korting op een verblijf bij Center Parcs
 • Vakantiedagen en vakantiegeld op basis van je contracturen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: opbouw pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en gratis gebruik van onze zorgboog met o.a. een budgetcoach, fysiotherapeut en psycholoog
 • Reiskostenvergoeding


Dit ga je doen

Een jongetje laat zijn zwembandjes aan je zien. Intussen wijs je de weg aan een gezin dat de wildwaterglijbaan zoekt. Een paar jongens maken veel lol, wat oké is, maar als ze het plezier van andere gasten verstoren, spreek je ze toch even aan.

In Aqua Mundo, onze topattractie, ben je de hele dag tussen mensen uit veel verschillende landen en culturen met hun eigen gewoontes. Gezinnen, jonge kinderen, tieners, ouderen. Als toezichthouder ben je er voor hun plezier en hun veiligheid.

Elk half uur sta je op een andere plek in het zwembad, binnen en buiten, bij het golfslagbad, de wildwaterbaan, de bar waar we ook waterspeelgoed verkopen of bij een van de activiteiten die we organiseren. Er staat ‘Life Guard’ op je shirt en dat straal je ook uit met je alerte en actieve houding. Je houdt van een geintje, maar weet ook wanneer en hoe je een grens moet aangeven. Je bent er voor EHBO, soms is meer nodig dan alleen een pleister plakken en ook dan blijf je kalm. Ook houd je de kwaliteit van het zwemwater in de gaten en doet klein onderhoud.

Dit zoeken wij

Geen ervaring? Dat maakt voor ons helemaal niks uit! Wij leren jou alle kneepjes van het vak en helpen jou met het behalen van de nodige diploma’s, zoals EHBO en Zwemmend Redden voor Zwembaden, natuurlijk op onze kosten. We gooien je niet zomaar in het diepe!

Je bent onder de mensen, dus we vinden het belangrijk dat je sociaal bent en dat je goed Nederlands en Engels spreekt. En een beetje Duits is mooi meegenomen.

Daarnaast ben je minimaal 18 jaar of ouder, je wordt dit jaar 18.

Solliciteer nu!

Vul je gegevens in via de sollicitatiebutton. Binnen 2 werkdagen zullen wij telefonisch contact met je opnemen en dan vertellen we je graag meer! Dus houd je telefoon in de gaten!Functie:Recreatiemedewerker
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:378 – 1591
Uren per week:12 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Center Parcs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Aquamundo Center Parcs 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures