Vacature Assistent Controler

Assistent Controler in Stellendam

Onze opdrachtgever is op zoek naar een ervaren Assistent Controller met minimaal 2 tot 4 jaar relevante werkervaring. Als Assistent Controller ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de dagelijkse financiële administratie en het ondersteunen van de Controller bij diverse financiële taken.

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Controleren van de dagelijkse boekhouding om de nauwkeurigheid en volledigheid van financiële gegevens te waarborgen.
  • Verzorgen van periodieke afsluitingen, inclusief het opstellen van balansposten en het uitvoeren van reconciliaties.
  • Uitvoeren van balanscontroles om eventuele onjuistheden of afwijkingen te identificeren en corrigerende maatregelen te nemen.
  • Opleveren van maandelijkse rapportages aan het managementteam en andere belanghebbenden, waarin de financiële prestaties en resultaten worden geanalyseerd en toegelicht.
  • Beheren van de cashflow, inclusief het monitoren van inkomende en uitgaande betalingen en het doen van aanbevelingen ter verbetering van de liquiditeitspositie.
  • Actief meedenken in verbeteringen en het verhogen van de efficiëntie in de boekhouding, door het identificeren van procesverbeteringen en het implementeren van nieuwe procedures en systemen waar nodig.


Functie:Assistent, Financieel controler
Startdatum:24-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via r.fraiponts@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 36 06. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Assistent Controler Eminent Groep 24-05-2024

Bekijk ook andere vacatures