Vacature BRP-Specialist

BRP-Specialist in Hellevoetsluis

BRP-specialist

32-36 uur | €4244 p/m (schaal 8) op basis van 36 uur | MBO/HBO niveau

Direct solliciteren (externe link)

Dit doe je

Als BRP-Specialist ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken binnen het Bevolkingsregister. Je behandelt verhuizingen vanuit binnen-en buitenland, verwerkt BRP mutaties, behandelt berichten vanuit het berichtenverkeer en beoordeelt brondocumenten. Persoonlijke en servicegerichte dienstverlening staat in jouw werkzaamheden centraal. Je beoordeelt bij alle werkzaamheden gegevens op juistheid en eventuele document- of identiteitsfraude. Jouw werkzaamheden hebben effect op andere vakgebieden binnen onze organisatie. Je houdt hierover zowel binnen, als buiten jouw eigen team contact met collega's. Ook telefonisch- of schriftelijk gestelde vragen beantwoord je en geeft daarbij advies aan onze klanten.

'Persoonlijke en servicegerichte dienstverlening, dat is mooi werk!

''

Dit ben je

 • Je hebt MBO/HBO werk- denkniveau;
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van genoemde taken. Je hebt affiniteit met BRP. Wanneer je nog niet over alle kennis hieromtrent beschikt, ben je bereid en in staat om snel hierover meer te leren;
 • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband;
 • De Engelse taal beheers je goed, de Nederlandse taal uitstekend;
 • Je bent digitaal vaardig;
 • Je herkent je in onze werkwaarden:
 1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
 2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
 3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

Als je bij Voorne aan Zee werkt maak je impact. Van grote projecten tot in kleine gebaren. Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling. Wij zoeken mensen die energie krijgen van het in gang zetten van veranderingen en die graag een sprong willen maken in hun eigen ontwikkeling en ervaring. Hiervoor kun je gebruik maken van trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie. Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé. Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze. Deze vacature betreft vaste formatie, dat betekent dat dit een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di wo do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl (externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel?

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.Functie:brp-specialist
Startdatum:02-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4244 – 4244
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Voorne aan Zee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. BRP-Specialist Gemeente Voorne aan Zee 02-04-2024

Bekijk ook andere vacatures