Vacature Commercieel Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties

Commercieel Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties in Goedereede

Commercieel Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties

Breda

MBO

Werktuigbouwkunde

De verbinder binnen het cluster utiliteit en woningbouw.Als commercieel adviseur werktuigbouwkundige installaties ben jij het gezicht van ons cluster Utiliteit en Woningbouw in regio West (van Goedereede tot Dongen). Je houdt je oren en ogen open. Een nieuw project zie jij dan ook van mijlenver aankomen. Breng techniek tot leven bij .

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Als totaalinstallateur ontzien wij de klant in de aanvraag. Je werkt nauw samen met de Commercieel adviseur Elektrotechnische installaties en de betrokken projectleiders om voor de klant een gezamenlijk advies uit te brengen. De utiliteit en woningbouw zijn voor jou bekend terrein en je houdt de laatste ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Je vertaalt wensen, toekomstplannen en innovaties van klanten naar nieuwe projecten. Zo weet je de mooiste opdrachten te scoren. Je hebt focus op duurzame relaties en technieken. Bijvoorbeeld bij een nieuwbouw van een groot distributiecentrum van een bekende speler in de retailbranche of een appartementencomplex dat duurzaam en levensbestendig bewoond kan worden. Twee totaal verschillende innovatieve projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven commercieel adviseur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Adviseren van klanten. Je bent de schakel tussen klantvraag en de oplossing.
• Coachen van de projectteams op commerciële vaardigheden.
• Begeleiden van calculatie- en offertetrajecten. Daarbij coach je de calculators.
• Schrijven en indienen van aanbiedingsopdrachten. Ook check je of de plannen voldoen aan alle eisen uit de formele procedure.
• Binden van de beste aannemers en leveranciers in het offertetraject.
• Overzicht houden op de lopende projecten en commerciële acties uitzetten waar nodig.
Weer een nieuw project gescoord? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellig teamuitje. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als communicatief, creatief én je kunt goed luisteren. Jij vertaalt de wensen van de klant naar een installatie. Daarom is het belangrijk dat je de klant goed begrijpt en vindingrijk bent. Daarnaast beschik je als toegewijde commercieel adviseur over:

• Hbo werk- en denkniveau.
• Werkervaring in een functie gericht op commercie en relatiebeheer in de installatiebranche op het gebied van utiliteit en/of woningbouw. Hierbij kan je onder andere denken aan ervaring als werkvoorbereider, projectcoördinator of calculator.
• Kennis van de installatietechniek.

Dit is voor jou, van ons

  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Commercieel Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties

Breda MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:commercieel adviseur werktuigbouwkundige installatie
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Commercieel Adviseur Werktuigbouwkundige Installaties Hoppenbrouwers Techniek 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures