Vacature Directeur

Directeur in Stellendam

vacature

13 mei 2024

Directievacature Het Kompas Stellendam

Kindwijs zoekt per 1 januari 2025 een

directeur

op basisschool Het Kompas in Stellendam.

Context
Deze directievacature ontstaat door pensionering van de huidige directeur.
Voor de directiefunctie is 20 uur per week beschikbaar. Daarnaast kan een lesgevende taak vervuld worden in de midden- of bovenbouw van de school waardoor een fulltime betrekking ingevuld wordt. Tevens is er ruimte voor scholing.
De school heeft een hardwerkend team dat betrokken is op elkaar en op de leerlingen. Zij zetten hun talenten in om alle kinderen tegemoet te komen. Het team is samengesteld uit een parttime directeur, een parttime IB-er, meerdere leerkrachten en onderwijsassistenten. De aanstelling betreft een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband bij voldoende functioneren. Er is een mogelijkheid om eerder te starten en deels samen te werken tot de pensionering van de huidige directeur.

De school
CBS Het Kompas is een dorpsschool in Stellendam en telt ongeveer 75 leerlingen. De school kan omschreven worden als een kleine en gezellige basisschool, waarbij de christelijke identiteit de basis is. De school is een protestants-christelijke school, die een relatie heeft met de twee Hervormde Gemeenten te Stellendam. Vanuit beide gemeenten heeft een kerkenraadslid zitting in de adviesraad van de school. Leerlingen die de school bezoeken hebben een zeer diverse (kerkelijke) achtergrond.
CBS Het Kompas heeft een belangrijke functie voor de dorpsgemeenschap. De school participeert actief in dorpsgebonden activiteiten en heeft een nauwe relatie met de kerken.

Missie - Visie
Het is de missie van de school om te werken aan een optimale en complete ontwikkeling voor elke leerling. Bij alles (doen, denken, zeggen) wil men zich laten leiden door de Bijbel.

De uitgebreide visie is beschreven in de Schoolgids en het Schoolplan, deze documenten zijn uiteraard op te vragen.

Kindwijs
De school maakt deel uit van een stichting, t.w. Kindwijs Protestants-Christelijke Scholengroep voor primair onderwijs te Middelharnis. Het motto van Kindwijs is: 'Kindwijs: voor kansrijk onderwijs'.

Kindwijs omvat 14 basisscholen op Goeree Overflakkee. Aan de scholen wordt leiding gegeven door de voorzitter van het College van Bestuur. Het CvB is verantwoordelijk voor de richting en koers van de stichting, ontwikkelt het algemene beleid van de stichting, stelt de kaders vast voor de scholen en behartigt de algemene belangen van de stichting.

Wat zoeken wij
Wij zoeken een directeur die leiding wil geven aan het team en de uitdaging wil aangaan om kwalitatief goed onderwijs te bieden aan de leerlingen van CBS Het Kompas. We zoeken iemand met een herkenbaar christelijk profiel die bewust kiest voor protestants christelijk basisonderwijs en actief en meelevend lid is van een protestants christelijke kerk. Wij zoeken iemand die past binnen de grondslag van de school en van Kindwijs; de Bijbel en de Drie Formulieren van Enigheid.


Voor een eerste indruk van onze school kunt u de website van de school bezoeken www.hetkompas-stellendam.nl of een afspraak maken voor een oriënterend bezoek.
Via het mailadres hieronder kunt u de profielschets, het identiteitsprofiel van de school, het Jaarplan of het Schoolplan opvragen.

Bent u geïnteresseerd? We komen graag met u in contact.
Mail naar of bel naar onze via .

Contact

Kindwijs

Pascal 40
3241MB MiddelharnisFunctie:directeur
Startdatum:14-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Kindwijs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Directeur Kindwijs 14-05-2024

Bekijk ook andere vacatures