Vacature E-Mail Marketeer

E-Mail Marketeer in Rockanje

Wakibi zoekt een e-mail marketeer (vrijwilliger)

Stichting Wakibi biedt de mogelijkheid kleine leningen (microkredieten) aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Je kunt zelf de ondernemers uitkiezen en die ondersteunen met een klein bedrag. Wakibi heeft geen strijkstok, alle leningen gaan dus voor 100% naar het gekozen project.

We bestaan door een fantastisch netwerk van enthousiaste en goede vrijwilligers . Alle vrijwilligers zetten zich vanuit hun eigen expertise in voor Wakibi.

Voor het redactieteam zoeken we versterking.

Vrijwilliger e-mail marketeer

Als e-mail marketeer ben je onderdeel van het redactieteam. Het team bestaat uit 7 teamleden en een teamleider. We houden regelmatig vergaderingen om de content plannen te bespreken en elkaar te helpen door bijvoorbeeld een brainstorm te houden over de invulling van een artikel, nieuwsbrief, podcast etc. Daarnaast hebben we regelmatig contact met andere teams, bijvoorbeeld met het social media-team voor het maken van posts, zodat de gemaakte content wordt verspreid. Of met functioneel beheer voor het uitsturen van de mailings.

Functieomschrijving

Word jij enthousiast van e-mailcampagnes? En weet jij als geen ander hoe we het maximale resultaat uit e-mails kunnen halen en email marketing kunnen professionaliseren binnen Wakibi? Dan zoeken wij jou!

Als e-mailmarketeer ben je verantwoordelijk voor het bedenken, opzetten en uitvoeren van e-mailcampagnes. Dit doe jij niet alleen, maar samen met het redactie- & IT- team. Daarnaast ondersteun je het event team bij e-mails t.b.v. communicatie naar partners en vrijwilligers.
Wat houdt het kort in:

 • Je bent verantwoordelijk voor het 1 keer per maand uitsturen van mailings naar de uitleners van Wakibi
 • Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en optimaliseren van de e mail templates (in samenwerking met IT en UX designer)
 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsbrief: je bedenkt en schrijft de content
 • Het bijhouden van de statistieken

Praktische informatie

 • Je werkt vanaf de plek waar jij wilt.
 • 2 uur per maand beschikbaar
 • Contact met medevrijwilligers is veelal virtueel en incidenteel een teammeetingoverleg bij elkaar.
 • Daarnaast zijn er vrijwilligersdagen. Aanwezigheid is niet verplicht, maar als teamlid redactie vinden we het natuurlijk wel heel belangrijk dat je hierbij bent.

Wij zoeken iemand die

 • Het leuk vindt om content te schrijven voor onze leden met als doel: inspiratie en conversie (uitlenen aan een nieuwe ondernemer)
 • Enthousiast wordt om de emailmarketing van Wakibi te professionaliseren.
 • Net als Wakibi achter zelfredzaamheid in ontwikkelingslanden staat.
 • Enthousiast is en zich graag een paar uur per maand wil inzetten voor Wakibi.

Wij bieden jou

 • De kans om bij te dragen aan het succes van ondernemers in ontwikkelingslanden.
 • Een enthousiast en divers netwerk waarin je veel kunt leren.
 • De mogelijkheid om een jonge organisatie te helpen uitbouwen.
 • Veel vrijheid bij het invullen van de functie.

Aanvullende informatie

Ben je geïnteresseerd in deze ontzettend belangrijke functie? Of wil je meer informatie hebben? Neem dan contact op via .


Bedrijven

ANBI logoCBF logo

Stichting Wakibi

Groeneweg 2, 3235 KD Rockanje

Lenen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden brengt risico's met zich mee. Wakibi garandeert geen terugbetalingen en verstrekt geen rente.Functie:e-mail marketeer
Startdatum:13-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wakibi via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. E-Mail Marketeer Stichting Wakibi 13-05-2024

Bekijk ook andere vacatures