Vacature Geestelijk Verzorger

Geestelijk Verzorger in Ouddorp

Geestelijk verzorger De Vliedberg (Ouddorp)

20 uur | HBO | Woonzorglocatie De Vliedberg

Heeft u een warm hart voor de ouderenzorg en werkt u graag in een actieve en betrokken organisatie waar onze bewoners centraal staan? Vindt u het belangrijk om klaar te staan voor bewoners en medewerkers die worstelen met levensbeschouwelijke vragen? Dan bent u de geestelijk verzorger die wij zoeken voor onze protestants-christelijke woonzorglocatie De Vliedberg in Ouddorp! Wij bieden in eerste instantie een contract voor 20 uur per week met mogelijke uitbreiding op termijn (werkdagen in onderling overleg).

Wat gaat u doen?
Onze bewoners, hun naasten en medewerkers kunnen voor moeilijke omstandigheden komen te staan. Als geestelijk verzorger staat u voor hen klaar en ondersteunt u hen op het gebied van zingeving, zoals onder andere bij geloofs- en levensvragen en ethische afwegingen. Medewerkers kunnen bij u terecht met vragen van bewoners en voor levensbeschouwelijke begeleiding. Hierin neemt u een coachende rol op u. U bent toegankelijk en u stelt zich open voor thema's die de ander ter sprake wil brengen, waarbij u zoveel mogelijk aansluit bij de levensbeschouwelijke achtergrond van de bewoner, hun naasten en medewerkers.

Binnen De Vliedberg geeft u op allerlei manieren vorm en inhoud aan geestelijke zorg en aan identiteit gerelateerde bijeenkomsten zoals; groepsactiviteiten, afscheidsrituelen en vieringen. Daarnaast levert u vanuit uw professie een bijdrage aan de kwaliteit van de zorgverlening en het welbevinden van onze bewoners. U weet ideeën voor verbeteringen aan te dragen in eventuele overleggen, projecten of werkgroepen en gaat daarbij tactvol en begripvol om met andere betrokkenen. Voor dringende hulpvragen kunnen bewoners en/of medewerkers zeven dagen per week een beroep op u doen.

Binnen CuraMare participeert u, samen met vijf collega's, in de . De werkzaamheden binnen De Vliedberg voert u zelfstandig uit, met de mogelijkheid van ondersteuning van, en reflectie met, uw collega's.

Wat geven wij?
Dit krijgt u van ons:

 • Een goed salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met veel zelfstandigheid en met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar. Na wederzijds goedvinden wordt dit omgezet naar een vast contract!
 • Een hecht en enthousiast team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn op elkaar.
 • Ruimte om initiatieven te ontplooien en mogelijkheden voor groei en persoonlijke ontwikkeling.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:
  • Collectieve zorgverzekering

Wat geeft u?
Wat verwachten wij van u:

 • U hebt een (bijna) afgeronde opleiding Theologie (minimaal hbo-niveau), een specialisatie geestelijke verzorging is een pré.
 • U weet u verbonden met het gereformeerd belijden en kunt omgaan met geloof- en levensvragen.
 • U bent sterk betrokken bij onze doelgroep en weet de behoeften van onze bewoners naar boven te halen.
 • U hebt kennis van relevante richtlijnen en kwaliteitsstandaarden.
 • U beschikt over de competenties om ondersteuning te bieden aan bewoners, hun naasten of medewerkers, ongeacht hun geloofs- en levensovertuiging.
 • U bent in staat samen te werken met artsen, verzorgenden en verpleegkundigen in een multidisciplinaire setting.
 • U hebt een heldere visie op uw vak en wilt deze verder ontwikkelen.
 • U beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij u in staat bent om mensen in onze organisatie te inspireren.
 • U beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor u aan!

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wilt u uw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als geestelijk verzorger bij CuraMare. We kijken uit naar uw CV en motivatie waarbij u ingaat op de uitvoering van de werkzaamheden van geestelijk verzorger door u in de praktijk. We ontvangen deze graag vóór 31 maart.

Heeft u vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. U kunt bellen met (voorzitter ), via: . Hij beantwoordt uw vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:geestelijk verzorger
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Geestelijk Verzorger CuraMare 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures