GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst aanvraag omgevingsvergunning Hermansweg 23-23a, 3253BG Ouddorp

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 10 oktober 2023 heeft de gemeente een aanvraag ontvangen voor een omgevingsvergunning betreffende het wijzigen van de gevel op locatie Hermansweg 23-23a, 3253BG Ouddorp. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00121. De aanvraag betreft:•het bouwen van een bouwwerkProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. De gemeente kan de termijn één keer verlengen met zes weken. De gemeente kan de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Deze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ouddorp. Bekijk alle Bekendmakingen ouddorp in .

https://ouddorpkrant.nl/bekendmakingen-ouddorp/

Deel dit bericht:

Redactie Ouddorpkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ouddorpkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ouddorp.

Gerelateerde berichten