GEMEENTEBLADKennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Duinkerkerweg 21 te Ouddorp

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 13 juni 2023 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer Z/22/199791 / W2022-0617 voor een omgevingsvergunning betreffende het bouwen van een woning op locatie Duinkerkerweg 21 te Ouddorp. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning verleend. Het besluit betreft:•Bouw•Handelen in strijd met regels ROInzageDe stukken kunt u inzien vanaf 12 juli 2023 zes weken in het gemeentehuis, van Goeree-Overflakkee, Koningin Julianaweg 45 te Middelharnis. Het gemeentehuis is op maandag en vrijdag geopend van 08.00 tot 12.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 08.00 tot 17.00 uur, op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur en elke eerste zaterdag van de maand van 09.00 uur tot 11.00 uur. De gemeente werkt alleen op afspraak. U kunt de stukken in pdf-formaat ook inzien op www.goeree-overflakkee.nl/terinzage.ZienswijzenVanaf 12 juli 2023 kunt u gedurende 6 weken bij voorkeur schriftelijk, maar ook mondeling, een zienswijze tegen het voornemen kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van Goeree-Overflakkee, Postbus 1, 3240 AA Middelharnis.Wij vragen u om bij uw zienswijze het referentienummer te vermelden.Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het team Omgeving, via algemeen telefoonnummer 14 0187. Van mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ouddorp. Bekijk alle Bekendmakingen ouddorp in .

https://ouddorpkrant.nl/bekendmakingen-ouddorp/

Deel dit bericht:

Redactie Ouddorpkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ouddorpkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ouddorp.

Gerelateerde berichten