GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Bokweg 14 te Ouddorp

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 26 september 2023 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer W2023-0411 voor een omgevingsvergunning betreffende het uitbreiden van een woning en het plaatsen van dakkapellen op locatie Bokweg 14 te Ouddorp te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:•Bouw•Handelen in strijd met regels RODeze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Tegen het verlengen van de beslistermijn kunnen geen bezwaren worden ingediend. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ouddorp. Bekijk alle Bekendmakingen ouddorp in .

https://ouddorpkrant.nl/bekendmakingen-ouddorp/

Deel dit bericht:

Redactie Ouddorpkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ouddorpkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ouddorp.

Gerelateerde berichten