GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Noordzeepark-Mosselbank 115 te Ouddorp

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 27 februari 2023 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer W2022-0784 voor een omgevingsvergunning betreffende het vervangen van een schuur en het realiseren van een carport op locatie Noordzeepark-Mosselbank 115 te Ouddorp te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:•BouwDeze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Tegen het verlengen van de beslistermijn kunnen geen bezwaren worden ingediend. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ouddorp. Bekijk alle Bekendmakingen ouddorp in Ouddorp.

https://ouddorpkrant.nl/bekendmakingen-ouddorp/

Deel dit bericht:

Redactie Ouddorpkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ouddorpkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ouddorp.

Gerelateerde berichten