GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning Oudelandseweg 100 te Ouddorp

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 23 april 2021 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer W2021-0196 voor een omgevingsvergunning betreffende het uitbreiden van de camping (tijdelijk voor 2 jaar) op locatie Oudelandseweg 100 te Ouddorp te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:•Handelen in strijd met regels RODeze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Tegen het verlengen van de beslistermijn kunnen geen bezwaren worden ingediend. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ouddorp. Bekijk alle Bekendmakingen ouddorp in OuddorpOuddorp.

https://ouddorpkrant.nl/bekendmakingen-ouddorp/

Deel dit bericht:

Redactie Ouddorpkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ouddorpkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ouddorp.

Gerelateerde berichten