GEMEENTEBLADKennisgeving verlenging beslistermijn omgevingsvergunning toegangsweg naar de natuurbegraafplaats te Ouddorp

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 16 februari 2024 besloten om de beslistermijn voor de aanvraag met zaaknummer Z2023-00509 voor een omgevingsvergunning betreffende het plaatsen van een telecommast op locatie toegangsweg naar de natuurbegraafplaats te Ouddorp te verlengen voor een periode van maximaal 6 weken. De aanvraag betreft de volgende onderdelen:•het bouwen van een bouwwerk•het bouwen van een bouwwerkDeze publicatie is bedoeld om het publiek te informeren. Tegen het verlengen van de beslistermijn kunnen geen bezwaren worden ingediend. Wilt u meer weten over deze publicatie? U kunt ons bereiken via telefoonnummer 14 0187.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ouddorp. Bekijk alle Bekendmakingen Ouddorp in .

https://ouddorpkrant.nl/bekendmakingen-ouddorp/

Deel dit bericht:

Redactie Ouddorpkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ouddorpkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ouddorp.

Gerelateerde berichten