Vacature Keukenmedewerker Vers

Keukenmedewerker Vers in Ouddorp

logo Jumbo

Land

 • Nederland

Taal

 • Nederlands

Keukenmedewerker Vers

 • Jumbo Ouddorp Molenweg
 • Baan
 • Ouddorp
 • 12 - 24 uur

De heerlijke geuren van jouw kookkunsten komen de klant bij binnenkomst al tegemoet. In de middag maak je de verse pizza's en verpak je ze of ga je aan de slag met het garneren van gerechten aan de hand van een mooi voorbeeld. De hele wereldkeuken in Ouddorp? Zeker weten! Bereid verse maaltijden voor de klant. Kant-en-klaar en precies op de Jumbo manier. Smaakt goed hè keukenmedewerker vers?

Maak van klanten fans als Keukenmedewerker Vers

Elk jaar heeft vier seizoenen. En elk seizoen z'n eigen gerechten. Dat maakt het werken - beter: het creëren - in de keuken van jouw supermarkt behalve erg leuk ook zeer afwisselend. Het mooiste van al die gerechten? Dat ga jij maken. In het zicht van je klanten. Een ander ingrediënt? Laat het de specialist vers weten: die zorgt ervoor dat je suggesties bij het hoofdkantoor terechtkomen. Want bij Jumbo hechten we zeer aan de mening van de medewerkers op de winkelvloer. Door je vele contacten met klanten weet jij immers het beste wat ze willen én wat beter kan. Je taken op een rijtje?

 • Voorbereiden, bereiden en presenteren van wisselende gerechten.
 • Vragen over jouw verse gerechten van klanten beantwoorden.
 • Inwerken van nieuwe collega's in de supermarktkeuken.

Jumbo, daar gebeurt het!

Klanten voor ons winnen en hun verwachtingen overtreffen. Dat doe je samen met het team in Ouddorp. Als supermarkt staan we midden in de samenleving. Onze drive? Zorgen voor een glimlach op het gezicht van de klant, elke dag opnieuw. En onze werksfeer? Die beschrijf je het best als betrokken, gezellig, open en resultaatgericht. We staan voor elkaar klaar en bundelen onze krachten. Welkom bij ons familiebedrijf.

Typisch jij...

Samen, ondernemen en winnen

, dát is ons Jumbo DNA en daar doe jij als keukenmedewerker vers nog een schepje bovenop. Hoe? Door je verantwoordelijk te voelen voor je keuken en eigen initiatief te nemen. Door van het contact met je klanten te genieten. Én natuurlijk door van koken en lekker eten te houden! Daarnaast heb je:

 • Een mbo-2-diploma.
 • Ervaring in de (basis)keuken, opgedaan in de horeca of bij bijvoorbeeld een slager of banketbakker.

Wat je van ons krijgt

Inspelen op jouw wensen


Het meest klantvriendelijke bedrijf van de wereld zijn. Dat betekent inspelen op de wensen van de klant én onze collega's. Als Keukenmedewerker Vers mag je dus ook wat van ons verwachten. Met de Jumbo formule maken we het waar. Want we zorgen dat je goed in je vel zit én werkplezier hebt én groeit in je vak.

Goed om te weten dat dit een vacature is bij een van onze ondernemers, de arbeidsvoorwaarden kunnen daarom per ondernemer verschillen. Je kunt in ieder geval rekenen op:

 • Een salaris waar je blij van wordt.
 • Gerichte trainingen en opleidingen binnen onze eigen Jumbo Academy.
 • Doorgroeimogelijkheden. Bijvoorbeeld naar een functie als Verkoopmedewerker Vers.
 • 10% korting op al je boodschappen die we via je salaris uitbetalen. Plus extra voordelen in de Jumbo Extra's app (het kan zijn dat (nog) niet alle ondernemers deze korting aanbieden).

De leukste boodschap begint bij jou

Dus Keukenmedewerker Vers, durf je het Jumbo avontuur aan?

Contactpersoon vacature

Stel ze via de mail of telefoon!Functie:keukenmedewerker vers
Startdatum:10-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Jumbo Supermarkten via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Keukenmedewerker Vers Jumbo Supermarkten 10-06-2024

Bekijk ook andere vacatures