Vacature KOT-Regisseur

KOT-Regisseur in Hellevoetsluis

Regisseur kinderopvang toeslag

24 uur| max. € 4752,- bruto p/m (schaal 9) op basis van 36 uur | HBO niveau

Dit doe je

Het sociaal gebiedsteam Voorne aan Zee bestaat uit 5 deelteams. Jij bent de KOT-regisseur (kinderopvangtoeslag) binnen het team van procesregie. Het sociaal gebiedsteam is een netwerkorganisatie voortkomend uit een unieke samenwerking tussen de gemeente Voorne aan zee en de zorgaanbieders (Jeugd en Wmo). Als KOT-regisseur ben je het eerste aanspreekpunt voor de gedupeerde(n). Je voert het eerste gesprek met de inwoner en onderzoekt of er sprake is van problemen rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg, werk, opleiding of anderszins. Daarnaast ga je op huisbezoek bij de gedupeerde(n) om een indruk te krijgen van de situatie. Als er ondersteuning geboden kan worden, stel je een rapportage en plan van aanpak op, voor eventueel meerdere leefgebieden. Je zorgt ervoor dat de acties worden opgepakt door de deskundigen op het gebied van huisvesting, schulden, inkomen, zorg, gezin, opleiding, etc. Je coördineert en bewaakt de acties die zijn uitgezet en vervult hierin een regiefunctie. Je blijft in gesprek met ouders bij de uitwerking van het opgestelde plan van aanpak om te monitoren of het beoogde wordt bereikt. Je bent verantwoordelijk voor de nazorg zoals beschreven vanuit de VNG. Je organiseert structureel bijeenkomsten voor gedupeerden rondom en thema dat speelt vanuit de toeslagenaffaire en begeleidt ervaringsdeskundigen op dit vlak die ook kunnen ondersteunen. Jij bent pas tevreden als de gedupeerde (ouder) dat ook is. Samen met de kwaliteitsadviseur en beleid heb je naast de uitvoerende taken ook een gedeelde verantwoordelijk voor onder meer het onderhouden van contacten met betrokken partijen, zoals de VNG en andere gemeenten om op casusniveau af te stemmen. Je haalt daarbij proactief informatie op bij collega's, experts en andere betrokken organisaties om zo de samenwerking te kunnen intensiveren. Je monitort en stuurt bij, eventuele problemen signaleer je. Tot slot lever je managementinformatie aan en weet deze ook te verantwoorden.

'Het bieden van perspectief aan de gedupeerden van de KOT, dat is mooi werk!

''

Dit ben je

 • In het bezit een HBO-diploma (voorkeur SJD of MWD);
 • Je hebt een brede kennis van het sociale domein. Ervaring bij ondersteuning van inwoners bij (complexe) zorgproblematiek is een pré. Je bent bijvoorbeeld werkzaam (geweest) in de jeugdzorg, maatschappelijk werk of vergelijkbaar;
 • Je treedt cases die aan jou worden voorgelegd met een objectieve, professionele en resultaatgerichte houding tegemoet.
 • Je herkent je in onze werkwaarden:
 1. Verbindend, je weet de juiste mensen te vinden en te betrekken bij je werk en kijkt hierbij over je eigen afdeling of vakgebied heen.
 2. Veerkrachtig, in een nieuwe jonge organisatie die aan verandering onderhevig is weet jij te bouwen en te ondernemen.
 3. Persoonlijk, je werkt voor de inwoners en ondernemers in Voorne aan Zee en vindt voor hen altijd de beste oplossing binnen de mogelijkheden die er zijn.

Dit bieden wij

 • Een salaris tussen € 3014,- en € 4752,- (obv 36 uur per week) afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een individueel keuzebudget van 17,05%, dit bedrag kun je inzetten waar het voor jou nodig is;
 • Onze werktijdenregeling biedt ruimte voor het afstemmen van werk en privé;
 • Fit blijven door onze fitness- en fiets regeling;
 • Ontwikkelen door trainingen en opleidingen via onze Voorne Academie;
 • Hybride werken is onderdeel van onze werkwijze;
 • Samen met jouw collega's kun je elke dag een beetje mooier maken. We zijn een nieuwe gemeente, dit biedt kansen tot ontwikkeling;
 • Dit is een functie is met uitzicht op vast dienstverband bij goed functioneren.

Over Gemeente Voorne aan Zee

Voorne aan Zee is een prachtige, nieuwe gemeente op Voorne-Putten waar circa 74.000 inwoners een thuis hebben, bedrijven in een gezond klimaat ondernemen en duizenden toeristen recreëren. Het leefplezier van onze inwoners staat voorop. Zij krijgen veel inspraak en ook ondernemers en maatschappelijke instellingen worden serieus genomen.


We zijn trots op onze dorpen, wijken, natuur, veerkracht en historie. We zoeken verbinding, werken graag samen vanuit gelijkwaardigheid en vinden vertrouwen in elkaar belangrijk. In Voorne aan Zee wachten we niet af. We kijken met een andere bril en zien dus vaak meer mogelijkheden. We zijn actief, daadkrachtig en hebben het besef dat we sterk zijn. Sterk genoeg om uitdagingen en veranderingen in goede banen te leiden. Op alle niveaus. Van grote projecten tot kleine gebaren. Elke dag een beetje mooier maken, dat is wat we doen.

Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met via telefoonnummer 14 0181 (werkdagen: ma di do vr). Meer weten over onze gemeente? Kijk dan ook eens op www.voorneaanzee.nl (externe link) of zoek ons op LinkedIn of Facebook.

Meteen solliciteren

Herken je jezelf in het profiel?

Laat ons in jouw motivatie alvast weten welk talent je vooral meebrengt naar Voorne aan Zee en op welk gebied je graag ook van ons nog wat wilt kunnen leren.

Solliciteren op onze vacatures? Zo gaan we te werk.

Onze vacatures worden geplaatst zonder sluitingsdatum. Geschikte kandidaten nodigen we zo snel mogelijk uit. Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek. Vaak volgt er dan een tweede gesprek waarin je uitgenodigd wordt voor het arbeidsvoorwaardengesprek.

Je krijgt van ons altijd een reactie. Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met de contactpersoon die in de vacature genoemd wordt.

Wij volgen hiervoor de richtlijnen uit de NVP sollicitatiecode en houden rekening met de AVG.

Bezoekadres

Gemeente Voorne aan zee
Oostzanddijk 26
3221 AL Hellevoetsluis

Postadres

Postbus 13
3220 AA HellevoetsluisFunctie:kot-regisseur
Startdatum:12-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3014 – 4752
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Gemeente Voorne aan Zee via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. KOT-Regisseur Gemeente Voorne aan Zee 12-04-2024

Bekijk ook andere vacatures