Vacature Lifeguard

Lifeguard in Rockanje

Strandhelden gezocht: word Lifeguard bij Reddingsbrigade Rockanje!

za 6 apr, 10:00 Algemeen 244 keer gelezen

Rockanje - Terwijl de zomerse temperaturen naderen en de stranden zich opmaken voor drukke dagen vol zonzoekers, is de Reddingsbrigade Rockanje op zoek naar nieuwe helden om hun rangen te versterken.

De vereniging biedt een unieke kans voor enthousiastelingen die niet alleen willen genieten van het strand en de zee, maar ook een betekenisvolle bijdrage willen leveren aan de veiligheid van badgasten. Ze zijn op zoek naar gemotiveerde individuen vanaf 16 jaar, ongeacht ervaring, die geïnteresseerd zijn in het volgen van een opleiding tot strandwacht. Deelnemers zullen een avontuurlijke training ondergaan die hen niet alleen kwalificeert als internationaal erkend lifeguard maar hen ook voorziet van een geldig EHBO-diploma. De opleiding omvat praktische training in waterreddingstechnieken, eerste hulp bij ongevallen en preventieve maatregelen om verdrinkingsgevallen te voorkomen. Naast het opdoen van waardevolle vaardigheden en kennis, biedt de rol van strandwacht de kans om zomers te beleven vol memorabele momenten en het onbeschrijfelijke gevoel van trots en voldoening te ervaren, wetende dat jouw inzet het verschil maakt.

Met het oog op het aanstaande strandseizoen, benadrukt de Reddingsbrigade de urgentie voor geïnteresseerden om zich snel aan te melden. De plaatsen voor de opleiding tot lifeguard zijn beperkt, en de opleiding tot strandwacht begint snel! Voor meer informatie over de opleiding en hoe je je kunt aanmelden, bezoek de website van Reddingsbrigade Rockanje: www.reddingsbrigaderockanje.nl. De vereniging verzoekt alle geïnteresseerden, ook zij die nog twijfelen of de rol van strandwacht iets voor hen is, om contact op te nemen. Want een avontuur als lifeguard bij Reddingsbrigade Rockanje kan zomaar het begin zijn van een zomer die je leven verandert!

Ben jij een Geus of een Spanjaard? 28 mrt, 10:29 1.185 keer gelezen 6

Brielle weer bevrijd door de Geuzen! VIDEO 2 apr, 10:58 1.095 keer gelezen 1

Woningcorporaties en gemeentelijk Woonbedrijf Voorne aan Zee kopen woningen van Hef Wonen 28 mrt, 09:30 694 keer gelezen 2

Jij bepaalt! Column uit de politiek 4 apr, 09:00 590 keer gelezen 1

125 kinderen zoeken paaseieren in het Vrijheidsbos 31 mrt, 10:02 589 keer gelezen

! Pushbericht nieuws ontvangen

Let spring sing!

woensdag 10 april 2024 20:00 tot 21:00

Nieuwe locatie | Brielle

Open Dag Op Aarde

zaterdag 13 april 2024 10:00 tot 14:00

Op Aarde | Brielle

Open bridgekampioenschap van Voorne Putten

zaterdag 13 april 2024 13:00 tot 17:00

Naar agenda

3225 LD HellevoetsluisFunctie:lifeguard
Startdatum:07-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Brielsnieuwsland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Lifeguard Brielsnieuwsland 07-04-2024

Bekijk ook andere vacatures