Vacature Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak in Ouddorp

Medewerker schoonmaak

RCN Toppershoedje, Ouddorp - Zuid-Holland

"Ik vind het heerlijk dat ik het hele jaar door in de vakantiesfeer werk en ook echt een bijdrage kan leveren aan mensen hun vakantie. Daarnaast werk ik veel samen met collega's waardoor je echt een band met elkaar krijgt" (Betty, medewerker schoonmaak RCN Vakantieparken)

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als medewerker schoonmaak ben je verantwoordelijk voor het netjes maken én houden van de verhuuraccommodaties, sanitairgebouwen en algemene ruimtes op het park, zoals het receptiegebouw. Van bedden opmaken tot poetsen en opruimen… Jij zorgt dat alles er weer netjes uitziet, zodat onze gasten onbezorgd op vakantie kunnen!

Soms werk je alleen en ga je zelfstandig met een ruimte aan de slag, maar vaak werk je samen met je collega's. Natuurlijk kom je tijdens je werk ook regelmatig in contact met gasten. Het schoonmaakwerk zelf is dus belangrijk en de communicatie met collega's en gasten net zo!

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN Toppershoedje, dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

  • Jij hebt ervaring in de schoonmaak óf wilt deze ervaring bij RCN op doen;
  • Jij werkt onder andere graag in weekenden en vakantieperiodes.

De startdatum voor deze vacature is in seizoen 2024 (omstreeks maart). Je kunt nu alvast solliciteren!

RCN ToppershoedjeFunctie:medewerker schoonmaak
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2054 – 2586
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Medewerker Schoonmaak RCN Vakantieparken 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures