Vacature Ondersteunend Begeleider

Ondersteunend Begeleider in Oostdijk

Vakantiewerk | Ondersteunend Begeleider | Zuid-Limburg

location_on Heerlen of Maastricht

access_time 8 - 32 uren per week

euro 2381 - 3710

school MBO

Vakantie in zicht? En naast je opleiding of vaste baan behoefte aan meer praktijkervaring of een "kijkje achter de schermen?" Lees snel even verder.

Wat ga je doen?

Kortgezegd, doen waar je goed in bent: er zijn voor de mensen zonder helper!
Als ondersteunend begeleider word je voor tijdelijke duur onderdeel van onze Flexpool. Dat betekent werken met bijzondere mensen, op verschillende afdelingen in Heerlen of Maastricht. Oftewel: de organisatie van binnen én buiten goed leren kennen.
Het mooie van de Flexpool is dat je zelf de vrijheid hebt om aan te geven waar en wanneer je wil werken. Via het online roostersysteem heb jij het namelijk voor het zeggen! Eenmaal besloten waar je wil werken, ga je aan de slag met bijzondere deelnemers (zo noemen wij onze cliënten). Onze deelnemers kampen met psychische kwetsbaarheid, een actieve verslaving en komen vaak vanuit een dak- en thuisloze situatie. Vanuit jouw rol ga je intensief met hen aan de slag en ondersteun je jouw collega-begeleiders van de "vaste" afdelingen. Hoe dat eruit ziet:

 • Bouwen aan een persoonlijke band met de deelnemers;
 • Ondersteunen bij het begeleiden, coachen en inspireren van de deelnemers;
 • Een thuis creëren voor allen die leven in de beschermde woonomgeving;
 • Helpen met de dagdagelijkse taakjes, zoals het verzorgen van eetmomenten.

Zie jij ruimte in je kerstvakantie of voel je niks voor carnaval ? Dan slaan wij graag de handen met jou ineen. Wil je na deze periode bij ons blijven werken en zijn wij beiden tevreden over onze samenwerking? Dan wordt jouw overeenkomst meteen verlengd!

Dit ben jij

Jij bent enthousiast: "Ervaring op doen, professionaliseren." Je ziet het al helemaal voor je.
Je herkent jezelf verder ook in het volgende:

 • Je volgt een aansluitende Mbo3 of - 4 - opleiding of hebt deze afgerond (SPW, MMZ, Social Work, Verpleegkunde, etc);
 • Studeer je nog? Dan kom je in aanmerking voor deze functie als je derde- of vierdejaars student bent;
 • Je bent in de kerst- of carnavalsvakantie beschikbaar;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep met o.a. psychiatrische, justitiële en verslavingsachtergronden;
 • Je staat stevig in je schoenen, en kunt zelfstandig én in teamverband werken;
 • Je bent bereid onregelmatige diensten te draaien, de zorg gaat immers altijd door.

Dit bieden wij

Werken bij het Leger des Heils is meer dan alleen goede arbeidsvoorwaarden, je bent van grote betekenis voor de deelnemers en maakt een daadwerkelijk verschil in hun leven. Werk waar je trots op mag zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een fijne werkomgeving, leuke collega's en bijzondere deelnemers;
 • Vrijheid en inspraak qua rooster: je kunt via online zelfroostering je eigen diensten plannen;
 • Een contract voor 2 á 3 weken, met een vast aantal uren per week (min. 8 - max. 32 uur per week). Bij wederzijdse tevredenheid verlengen we deze graag!;;
 • Een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring volgens de cao Sociaal Werk: Mbo3 schaal 5 (€2.381 - €3.321) of Mbo 4 schaal6 (€ 2.644,- tot €3.710,- o.b.v. 36 uur;
 • Een Individueel Keuzebudget (incl. 13e maand), loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid), een prima mobiliteitsregeling, een jaarlijks sportbudget en een goede pensioenregeling via PFZW;
 • De mogelijkheid tot (externe) scholing en deskundigheidsbevordering;

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl .
Goed van start
Na je indiensttreding staat je een gedegen inwerktraject te wachten. Je kijkt mee met directe Flexpool-collega's en je teamleider Mathijs maakt je graag wegwijs binnen de organisatie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Geschikte kandidaten worden meteen uitgenodigd, de vacature staat dus open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden. Wacht daarom niet te lang met solliciteren. Bel dan met Mathijs Oostdijk (Teamleider Flexpool) via .

Vragen?
Neem contact op met Kenneth Ottenhoff


Contact Postbus 3006

Functie:ondersteunend begeleider
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2644 – 2644
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Ondersteunend Begeleider Leger des Heils 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures