Vacature Projectcoördinator Installatietechniek

Projectcoördinator Installatietechniek in Ouddorp

Wat doe je als projectcoördinator?

Samen met de projectleider ben je verantwoordelijk voor de realisatie van projecten binnen team KLP. De belangrijkste werkzaamheden binnen deze functie zijn de aansturing van het team en het coördineren van de werkzaamheden. Je hebt dus een coördinerende rol en overziet of alles op rolletjes loopt binnen het team. 

Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden zoals het bijwonen van vergaderingen, onderhouden van contacten met onder andere opdrachtgevers en aannemers, en het maken van planningen. Je ziet toe op de naleving van voorschriften, richtlijnen en procedures. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de eindcontrole van bijvoorbeeld de ontwerpen, berekeningen en bestellingen. Je ondersteunt- en rapporteert direct aan de projectleider.  Functie:Projectcoördinator, Projectleider
Startdatum:10-04-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Projectcoördinator Installatietechniek Eminent Groep 10-04-2024

Bekijk ook andere vacatures