Vacature Schoonmaak Medewerker

Schoonmaak Medewerker in Ouddorp

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Schoonmaak medewerker in Ouddorp

Ben jij op zoek naar een baan als schoonmaker of schoonmaakster in Ouddorp? Lees dan snel verder!

10 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Schoonmaak medewerker in Ouddorp

10 uur per week

€ 13,42 - € 14,78 per uur

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega bij 2 kinderdagverblijven van Kibeo in Ouddorp. Je gaat langs 2 locaties van Kibeo, de locaties zijn naast elkaar.

  • Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag vanaf 18:00 uur zelf in te delen. Het gaat om een dienstverband van 10 uur in de week.

Met een doek in de hand en een lach op je gezicht voer jij als schoonmaak medewerker werkzaamheden uit zoals het schoonmaken van de verschillende speellokalen en speelhoeken, het afnemen van tafels en kasten, stofzuigen en het sanitair. Dankzij jouw werkzaamheden kunnen baby's, dreumes en peuters vrolijk spelen en zich ontwikkelen in een ongewoon schone omgeving!


Bij Gom ben je méér dan een schoonmaker: jij kent de weg in en om het gebouw. Je wordt niet alleen opgenomen in de Gom-familie, ook het lokale team waar je deel van uitmaakt heet jou met open armen welkom.

Wat je krijgt

Werken als schoonmaak medewerker bij Gom betekent werken in een familiebedrijf, leuke collega's en een informele werksfeer. Samen kijken we hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken. Ook bieden wij:

  • een goed salaris! Wij bieden een bruto uurloon vanaf 21 jaar tussen de €13,42 en €14,78 afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring (Gegarandeerd 5,5% cao loonsverhoging per juli 2024) ;
  • vakantiegeld en een eindejaarsuitkering;
  • een extra vrije dag op je verjaardag;
  • ontwikkelingsmogelijkheden: Nederlandse taaltrajecten, toegang tot leertrajecten en overige trainingen;
  • toegang tot de Gom Support Desk: een digitale pagina speciaal voor jou. Zo is Gom er voor jou als je bijvoorbeeld wilt stoppen met roken, bij fysieke klachten, hulp bij geldzorgen, maar ook bieden we kortingen en andere leuke acties.

Gom staat voor een leven lang ontwikkelen


Ben jij de schoonmaak medewerker die wij zoeken bij Kibeo in Ouddorp? Solliciteer dan snel via de sollicitatieknop!


Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met onze recruiter!Functie:medewerker schoonmaak
Startdatum:01-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Facilicom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Schoonmaak Medewerker Facilicom 01-03-2024

Bekijk ook andere vacatures