Vacature Schoonmaker

Schoonmaker in Hellevoetsluis

Adviesbureau Begic B.V.Adviesbureau Begic B.V.

Schoonmaker in Hellevoetsluis

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een gemotiveerde schoonmaker in Hellevoetsluis.

Bedrijfsprofiel:
De opdrachtgever is de specialist in de recreatieve schoonmaak en beheer. Alle zorg aangaande schoonmaak- en beheeractiviteiten nemen zij voor hun klanten uit handen. Bij de opdrachtgever werken mensen die van schoonmaken hun vak hebben gemaakt. Het afleveren van een hoge kwaliteit van het werk staat hoog in hun vaandel.

Functieomschrijving:
Voor een vakantiepark in Hellevoetsluis zijn wij op zoek naar enthousiaste schoonmaakmedewerkers.
Het vakantiepark beschikt over luxe vakantiehuizen, voorzien van alle moderne gemakken. Niet alleen de vakantiehuizen dienen schoongemaakt te worden maar ook het zwembad en de receptie vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Het aantal werkuren bedraagt tussen de 0 en 24 uur per week. De werkzaamheden zullen met name op maandag en vrijdag plaatsvinden.

Onze schoonmaakmedewerk(st)er: - Heeft ervaring in de schoonmaakbranche - Is beschikbaar op maandag en vrijdag en daarnaast flexibel inzetbaar - Kan goed zelfstandig werken en beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel - Is bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs - Beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal

  • In de buurt van Hellevoetsluis / Spijkenisse woonachtig zijn

Wij bieden: - Opleiding/instructie door vakkrachten - Goede werksfeer - Flexibele werktijden - Bedrijfskleding - Compensatie van reiskosten - Salaris volgens schoonmaak CAO

Kortom, ben jij een representatieve, flexibele schoonmaakmedewerk(st)er? Voldoe jij aan het profiel en vind je het leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en CV naar Adviesbureau Begic BV.Functie:schoonmaker
Startdatum:25-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Adviesbureau Begic via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Schoonmaker Adviesbureau Begic 25-04-2024

Bekijk ook andere vacatures