Vacature Service Field Engineer

Service Field Engineer in Hellevoetsluis

Service field engineer

Bedrijven: Van den Ban Autobanden

Vacature categorieën: Techniek & Service

Type dienstverband: Fulltime

Vacature locaties: Hellevoetsluis

Wat ga je doen?

In onze warehouse beschikken wij over een vooruitstrevend modern distributiesysteem. Via dit systeem vinden miljoenen autobanden hun weg naar onze klanten. In jouw rol als Service field engineer ben je verantwoordelijk voor het (preventief) onderhoud en het verhelpen van verstoringen en incidenten. Hierin zullen je werkzaamheden bestaan uit:

 • Verzorgen van (preventief) onderhoud conform checklisten en onderhoudsprogramma;
 • Zelfstandig identificeren, diagnoses stellen en oplossen van verstoringen en incidenten. Denk hierbij aan het repareren of vervangen van regelaars, sensoren, motoren, lageres en overige modules. Daarnaast kunnen de storingen ook softwarematig zijn waardoor er codes herschreven en/of gereset moeten worden;
 • Complexe stroringen afstemmen met leveranciers of externe partijen.

Van den Ban Autobanden BV is onderdeel van Global Automotive Investments Holding BV . Als organisatie streven wij naar een centraal opererende technische dienst. Hierdoor kan je op termijn ingezet worden bij incidenten bij onze zusterorganisatie in Moerdijk.

Wat neem je mee?

Als Service Field engineer ben je technisch onderlegd en/of heb je de ambities om je technische skills te ontwikkelen. Het maakt dan ook niet uit of je ervaring hebt in elektrotechniek of mechatronica of ervoor openstaat dit te leren. Wij staan dan zowel open voor ervaren krachten als (leerling) monteurs. De enige vereiste die wij stellen zijn:

 • Je hebt affiniteit met techniek en/of een afgeronde opleiding richting elektrotechniek of mechatronica;
 • Flexibele werkhouding, oplossingsgericht en hands-on mentaliteit;
 • Je bent servicegericht en beschikt over een leergierige instelling;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Je beschikt over een rijbewijs B.

Het betreft een functie in 2 ploegendienst. De werktijden zijn 06.00 - 14.00 uur en 14.00 - 22.00 uur.

Wat bieden wij?

Een leuke uitdaging binnen een gezellig team waar in een informele sfeer wordt samengewerkt. Naast een goed salaris bieden wij prima secundaire arbeidsvoorwaarden waarbij je kan denken aan:

 • Winst- en prestatieafhankelijke eindejaarsuitkering;
 • 25 verlofdagen per jaar o.b.v. fulltime;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% bruto vakantiegeld;
 • Diverse scholingsmogelijkheden, waaronder onbeperkt toegang tot de online leeromgeving van GoodHabitz;
 • Elke dag een heerlijke verse lunch voor maar € 2,45 per lunch;
 • Fiscaal aantrekkelijke fitnessregeling met werkgeversbijdrage;
 • Middelloon pensioenregeling (60% premie inleg werkgever);
 • Korting op aankoop van banden/velgen via één van onze garages;
 • Een warme bitterbal tijdens de gezellige vrijdagmiddagborrel.

"Iedereen binnen de organisatie probeert het maximale resultaat te behalen! Persoonlijk vind ik de laagdrempeligheid binnen de groep erg fijn, de deur staat letterlijk bij iedereen open"

Davy Smolenaars

Arbeidsvoorwaarden

Salaris

Medewerkers binnen onze groep ontvangen een salaris dat aansluit bij de huidige markt.

Bedrijfscatering

Ben jij de standaard boterham met kaas ook zo beu? Op de locaties van Inter-Sprint banden en Van Den Ban Autobanden hoef je niet bang te zijn voor een saaie lunch. In onze gezellige bedrijfskantine (ook wel bruin café genoemd) kan je iedere dag, tegen een gereduceerde prijs, heerlijk genieten van een verse en verantwoorde lunch.

Goodhabitz

Als Global Automotive Investments Holding vinden wij hij belangrijk dat onze medewerkers zich ontwikkelen op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Om hierin te faciliteren kunnen medewerkers in loondienst onbeperkt gebruik maken van de online trainingen van GoodHabitz. Op dit online leerplatform zijn diverse trainingen te vinden op het gebied van communicatie, veiligheid en gezondheid, commerciële vaardigheden, productiviteit en nog veel meer. Wil je meer weten over Goodhabitz? Kijk op:

Vrijdagmiddag borrel

Proost op het weekend!! Om het weekend goed in te luiden is er iedere vrijdagmiddag om 5 uur een gezellige vrijdagmiddagborrel! Kom jij met je collega's proosten op het weekend!?


Vul uw persoonlijke gegevens in en voeg uw CV en eventueel motivatiebrief toe. Verzend het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.Functie:field service engineer
Startdatum:03-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:5 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Global Automotive Investments via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Service Field Engineer Global Automotive Investments 03-06-2024

Bekijk ook andere vacatures