Vacature Vakantiewerk

Vakantiewerk in Dirksland

CuraMareCuraMare

 • Vakantiewerk

  • Facilitaire dienst

Hartelijke mensen

oproep | Niet vereist | Woonzorglocaties CuraMare

Werken met hart en ziel, dat is waar CuraMare voor staat! Word jij door jouw omgeving beschreven als een persoon met een warm karakter en hebben oudere mensen een speciaal plekje in jouw hart?DanDan willen wij jou heel graag ontmoeten, de koffie staat klaar! Een diploma is mooi meegenomen, maar absoluut geen vereiste! Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer jij zorgt met liefde en toewijding, de rest vanzelf op zijn plek valt.

Ontdek waarom een warm hart van onschatbare waarde is bij CuraMare! Jouw hartelijke inzet is de drijvende kracht achter het ondersteunen van collega's die dag in, dag uit de allerbeste zorg bieden aan onze bewoners. Of het nu gaat om het assisteren bij Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen (ADL), het opmaken van bedden, lichte schoonmaakwerkzaamheden of het schenken van persoonlijke aandacht; jij kan het allemaal!

Twijfel jij over de werkzaamheden of überhaupt over het werken in zorgland? Geen probleem! Ieder mens is uniek en ieder mens heeft andere talenten. We bekijken graag samen met jou welke functie het beste bij jou past!

Bij ons maak je deel uit van een vast team of, als je flexibel wil werken, van onze flexpool CuraFlex. Jouw keus is onze kracht! Want als jij goed op je plek zit, is dit ook terug te zien in jouw werkzaamheden. Ben jij een echte verbinder, iemand die moeiteloos een band opbouwt en waarde hecht aan stabiliteit? Of werk jij liever flexibel en krijg jij energie van afwisseling en verschillende uitdagingen? Alles is mogelijk!

Checklist voor nieuwehartelijke collegas:

 • Je hebt een warm hart voor ouderen.
 • Je steekt graag je handen uit de mouwen, stilzitten is niks voor jou!
 • Je hebt oog voor de mensen om je heen, je bent een echt gevoelsmens.
 • Je biedt een luisterend oor en hebt de rust voor een mooi gesprek.
 • Je zet iedere dag je beste beentje voor, samen zetten we steeds weer nieuwe stappen!
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!

Herken jij jezelf alshartelijk mens? Solliciteer! En ontvang onder andere van ons:

 • Een goed salaris conform de CAO. Daarnaast ontvang je alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een contract van 1 jaar. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Hartelijk collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.

Voor ouderen die niet meer zelfstandig kunnen wonen zijn er vijf woonzorglocaties op Goeree-Overflakkee. Lees meer over de zorg op onze woonzorglocaties op www.curamare.nl/zorgoponzelocaties.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collegas? Solliciteer dan nu als hartelijk mens bij CuraMare. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt bellen naar: .

Functie:vakantiewerk
Startdatum:15-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Vakantiewerk CuraMare 15-05-2024

Bekijk ook andere vacatures