Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Ouddorp

Verzorgende IG op een PG woongroep (Ouddorp)

16 tot 32 uur | MBO | Woonzorglocatie De Vliedberg

Ben jij een verzorgende in hart en nieren? Haal jij plezier uit het werken in de zorg en ga jij met een voldaan gevoel naar huis als je een glimlach weet te toveren op het gezicht van een cliënt? Dan ben jij de kandidaat voor deze functie! Voor onze woonzorglocatie De Vliedberg in Ouddorp zijn wij op zoek naar een verzorgende IG!

Wat ga je doen?
Onze cliënten op de woongroepen wonen in een kleinschalige setting waarbij iedereen zijn of haar eigen zit- en slaapkamer heeft. Deze kunnen ingericht worden met vertrouwde spullen. Als verzorgende zorg je ervoor dat de bewoner zo goed mogelijk in staat is om zo zelfstandig mogelijk te wonen en vorm te geven aan het eigen leven. Daarbij bied je de benodigde structuur en begeleiding waar nodig, dit wordt gedaan op basis van het zorgleef-plan. Jij zorgt voor een goede verslaglegging in het zorgdossier en je verliest de bestaande richtlijnen niet uit het oog. Samen met je collega's stem je de zorg en ondersteuning zo goed mogelijk af op de behoefte van de cliënt. Naast de dagelijkse zorg heb je ook contact met de familie of mantelzorger van de cliënt. Dit maakt het werk enorm afwisselend. Binnen de ouderenzorg is geen dag hetzelfde!

Wat geven wij?
Dit krijg je van ons:

 • Een goed salaris van minimaal €2.466,- en maximaal €3.256,- bruto o.b.v. 36 uur per week (FG 35 CAO VVT) en alle overige arbeidsvoorwaarden zoals die staan in de CAO VVT.
 • Een afwisselende baan in de zorg met een fijne en warme werksfeer!
 • Een contract van 1 jaar voor 16, 24 of 32 uur per week. Klikt het goed en zijn we na een jaar nog steeds allemaal blij met elkaar? Dan geven we een vast contract!
 • Een hecht team van collega's die voor elkaar klaarstaan en betrokken zijn bij elkaar.
 • Extra arbeidsvoorwaarden speciaal voor onze werknemers:- Collectieve zorgverzekering
 • Hoge korting op fiets, tablet, telefoon en/of laptop
 • Korting op de sportschool
 • Vakantiewoningen huren tegen een lage prijs
 • Gratis trainingen van GoodHabitz

Wat geef jij?
Wat verwachten wij van jou:

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG niveau 3.
 • Je bent enthousiast en flexibel.
 • Je hebt een groot zorghart en werkt graag met de doelgroep somatiek/PG.
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar je bent ook een leuke collega die snel zijn plek in het team weet te vinden.
 • Je bent betrokken en hebt goede sociale vaardigheden.
 • Je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Wij vragen deze voor je aan!
 • In voorkomende gevallen vragen wij bepaalde vaccinaties, welke gerelateerd aan de functie een verplicht karakter kunnen hebben. Dit doen we om te voorkomen dat medewerkers bij het uitoefenen van hun beroep een infectie oplopen en/ of andere medewerkers of patiënten besmetten.

De Vliedberg
De Vliedberg is een comfortabele woonzorglocatie van CuraMare in Ouddorp. De locatie ligt op nog geen 10 minuten afstand van het strand, dus na je dienst kun je even lekker uitwaaien. Het moderne complex is al vanaf de entree gezellig en levendig. Omdat de locatie niet zo groot is, is bijna iedereen bekend met elkaar. Je hebt dus al snel even een babbeltje met de cliënten en mede dankzij jou en je collega's krijgen zij de zorg en aandacht die bij hen past. Jij zorgt ervoor dat de cliënten zich thuis voelen. Het welzijn van onze bewoners en het bieden van een fijne dag, die aansluit bij hun wensen staat op nummer 1, daar doe je het voor! De Vliedberg telt 34 zorgappartementen, 7 woongroepen en 14 kamers voor kortdurende zorg. Dit alles maakt het werk enorm afwisselend, bij ons is geen dag hetzelfde!
De Vliedberg heeft een protestants-christelijke grondslag. Dat betekent dat het christelijk geloof voor veel medewerkers en vrijwilligers een inspiratie is voor de invulling van hun werk. Natuurlijk mag iedereen mag bij ons komen werken; we vragen wel of je respect hebt voor en op jouw manier wil meewerken aan het vormgeven van onze identiteit.


Wil jij jouw zorghart geven in een afwisselende baan met fijne collega's? Solliciteer dan nu als verzorgende IG bij De Vliedberg. We kijken uit naar je motivatie en CV!

Wil je eerst sfeer komen proeven op de locatie voordat je solliciteert, dat kan natuurlijk ook!

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen naar een van onze , , via: of Martine Troost, via: . Zij beantwoorden je vragen graag!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Deel de vacature via:

Vragen over werken bij CuraMare?

Neem gerust contact met ons opFunctie:verzorgende ig
Startdatum:29-3-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:2466 – 3256
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CuraMare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Verzorgende IG CuraMare 29-03-2024

Bekijk ook andere vacatures