Vacature Werkvoorbereider W team KLP

Werkvoorbereider W team KLP in Goedereede

Als werkvoorbereider werktuigbouwkundige installaties binnen team KLP (kortlopende projecten) ben je verantwoordelijk voor de verzorging van kortlopende projecten op het gebied van installatietechniek. Alle projecten van één dag tot maximaal 6 weken vallen onder jouw verantwoordelijkheid.

Geen ster in stilzitten? Dan hebben wij goed nieuws! Binnen deze functie bij deze organisatie ben je namelijk veel buiten de deur. Het gaat hier om een zeer zelfstandige functie waarbij je de vrijheid krijgt om zelf je agenda in te vullen. Binnen deze rol ben je een echte spin in het web. Naast het organiseren, regelen en communiceren wordt er ook zo nu en dan gevraagd om een stukje commercieel mee te denken. Het is een groeiend bedrijf waarbij jij kan meegroeien. Zo biedt deze opdrachtgever doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld een rol als projectcoördinator/leider. 



Functie:Werkvoorbereider, Calculator
Startdatum:12-06-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.mulders@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 17. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Werkvoorbereider W team KLP Eminent Groep 12-06-2024

Bekijk ook andere vacatures