Vacature Winkelmedewerker/ster

Winkelmedewerker/ster in Renesse

Animal City

Wij zijn op zoek naar een:

Winkelmedewerker/ster

Hallo, ik ben en voor mijn bedrijf Animal City in Renesse ben ik op zoek naar een winkelmedewerker voor ongeveer 20 tot 24 uur per week .

Animal City is een echte dierenspeciaalzaak omdat de nadruk wordt gelegd op hoe speciaal een huisdier is en de speciale aandacht die onze huisdieren verdienen. Bij Animal City lopen dierenliefhebbers vaal gewoon even binnen om rond te kijken, ideeën op te doen en een praatje te maken. Animal City is een hippe winkel met een ruim assortiment dierenvoeding en dierenbenodigdheden. Alles is strak en overzichtelijk ingericht met voornamelijk natuurlijk verantwoorde voeding.

Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor het in ontvangst nemen van de goederen van onze leveranciers, het vullen van schappen en presenteren van onze producten in de winkel. Je ontvangt klanten en adviseert en ondersteunt bij de aankoop van dierenvoeding en dierenbenodigdheden, zodat de klant de beste keuze kan maken. Je zorgt ervoor dat de winkel altijd netjes is, bedient de kassa en rekent af met klanten.

Je kunt zelfstandig het werk in de winkel plannen en organiseren en bent in staat om eenvoudig te schakelen tussen verschillende werkzaamheden en weet je in te spelen op onverwachte situaties. Je weet je rust te bewaren als het druk is. Je bent enthousiast en je zet je vol in voor de gezondheid en het welzijn van de huisdieren van de klant. Voor klanten ben je makkelijk benaderbaar en altijd in staat om vriendelijk en klantgericht te reageren. Je kunt ook eenvoudig zelf contact maken met klanten. Een voordeel is wanneer je een beetje Duits en Engels spreekt vanwege de vele toeristen die in de winkel komen.

Als winkelmedewerker bij Animal City krijg je een veelzijdige en afwisselende functie in een leuke en gezellige werkomgeving. Opleiding of ervaring is wel wenselijk, maar niet belangrijk. Het gaat er om wat je kunt en hoe je bent. De werkdagen worden bij rooster vastgesteld en de werktijden komen overeen met de winkelopeningstijden.

Ben je enthousiast geworden? Stuur ons dan jouw CV samen met een motivatie waarom je graag bij Animal City wilt komen werken en wat jij te bieden hebt naar t.a.v. van .

Soort dienstverband: Parttime, Uitzicht op vast
Contractduur: 12 maanden
Verwacht aantal uur: 20 - 24 per week

Rooster:

 • Dagdienst
 • Flexibele werkuren
 • Sommige avonden
 • Weekendbeschikbaarheid
 • Werken op feestdagen

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Pensioen
 • Personeelskorting
 • Reiskostenvergoeding

Soorten aanvullende vergoedingen:

 • Vakantiegeld

Werklocatie: Fysiek

Contact

Kromme Reke 23, 4325 AL RenesseFunctie:winkelmedewerker
Startdatum:01-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Animal-City;City Training via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Winkelmedewerker/ster Animal-City;City Training 01-06-2024

Bekijk ook andere vacatures