Vacature Installatiemonteur

Installatiemonteur in Goedereede

Installatiemonteur

Goedereede

MBO

Werktuigbouwkunde

Jij installeert kleine én grote werktuigbouwkundige installaties door het hele land. Als installatiemonteur verbeter jij het woon- en werkklimaat. Je monteert zelfstandig gevarieerde installaties door het hele land. Vier elk succes met je collega's van Goedereede.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Het maatschappelijke belang van een comfortabel woon-en werkklimaat maakt dat jij voldoening haalt uit je werk. Jouw kennis breng je daarom graag over op collega's en eventueel leerling-monteurs. De ene dag richt jij je op warmtepompen, de andere dag op gebouwbeheersystemen waarmee de temperatuur in ruimtes wordt geregeld. Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven installatiemonteur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Installeren van werktuigbouwkundige (deel)installaties.
• Bijhouden van revisietekeningen en overige documentatie, zodat klanten en collega's op de hoogte zijn van het proces.
• Plannen van werkzaamheden in overleg met de klant en het projectteam.
• Bestellen van materialen voor diverse projecten.
• Begeleiden van leerling-monteurs.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een avondje bowlen of een barbecue. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig en gericht op kwaliteit. In een zelfsturend team, waarbij je veel samenwerkt zijn dit belangrijke eigenschappen. Daarnaast beschik je als zorgvuldige installatiemonteur over:

• Minimaal een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde.
• Een VCA Basis-certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan zorgen we dat je hier de cursus voor kan doen.
• Rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Telefoon.
  • Een uitnodiging voor alle evenementen. En geloof ons, daar wil je bij zijn!

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Installatiemonteur

Goedereede MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:installatiemonteur
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Installatiemonteur Hoppenbrouwers Techniek 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures