Vacature Machinebouwer

Machinebouwer in Ouddorp

Krijg jij energie van het bouwen aan een product? Lijkt een combinatiefunctie tussen de werkplaats en op locatie bij de klant jou op het lijf geschreven? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een grote organisatie binnen de machinebouw ben ik op zoek naar een Machinebouwer. Als Machinebouwer ben jij verantwoordelijk voor een breed spectrum aan werkzaamheden van zowel binnen de werkplaats als op locatie bij de klant. De organisatie is grotendeels actief binnen de voedingsmiddelenbranche en zijn hier dan ook specialist in. Hierdoor werk jij als Machinebouwer grotendeels met RVS. Daar de organisatie specialist is gaan zij geen uitdaging uit de weg. Vanaf engineering tot aan installatie op locatie bij de klant behoort tot de diensten van de klant. Als Machinebouwer ben jij verantwoordelijk voor:

  • Vanaf tekening samenstellen van mechanische en elektrische componenten van de machine;
  • TIG- en MIG lassen van de RVS onderdelen;
  • Op locatie bouwen van de machine;
  • Inbedrijfstellen van de machine;
  • Uitvoeren van licht onderhoud aan de machine op locatie.

Lijken bovenstaande werkzaamheden bij jouw ambities aan te sluiten? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.Functie:Machinebouwer, Assemblagemonteur
Startdatum:20-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via alvin.van.reeuwijk@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Machinebouwer VNOM | We get the job done 20-11-2023

Bekijk ook andere vacatures