Vacature Medewerker Allround Horeca

Medewerker Allround Horeca in Ouddorp

Medewerker allround horeca (24 uur)

RCN , Ouddorp - Zuid-Holland

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan in de horeca en staat gastvrijheid bij jou op nummer 1? Dan zoeken wij jou als onze nieuwe topper in onze brasserie! Je werkt in een super gezellig team en geen dag is hetzelfde. Lees snel verder!

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

In de horeca op dit prachtige vakantiepark werk je het hele jaar door in vakantiesfeer! Als allround medewerker horeca ben je van alle markten thuis. De ene dag tap je biertjes achter de bar, de volgende dag tap je de mooiste softijsjes in de snackbar. Je maakt de lekkerste gerechten in de keuken en serveert deze gerechten aan de gasten. In de ochtend bak je broodjes voor het ontbijt of je springt even bij in de afwas. Kortom, elke dag is anders en je kunt superveel leren! Ben jij de alleskunner die wij zoeken?

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN , dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar zeker geen must. Wij leren je graag de kneepjes van het vak!

Daarnaast ben je voor ongeveer 24 uur per week beschikbaar en werk je onder andere graag in weekenden en vakantieperiodes.

Wat bieden wij jou?

Werken in de horeca bij RCN is goed voor:

  • Verdienen in vakantiesfeer . Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €2201,94 en €3015,38 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week.
  • Weinig reistijd . Bespreek de mogelijkheid om op het park te verblijven;
  • Flexibele uren . Jij zet jouw beschikbaarheid in ons systeem en wij plannen je op basis daarvan in. Als je wilt kun je bij ons veel uren werken;
  • Je ontwikkeling . Jij wordt goed begeleid en kan bij ons professionele vakkennis opdoen of delen;
  • Doorgroeimogelijkheden . Heb jij het werken in de bediening volledig onder de knie? Dan bespreken we de mogelijkheden om jou extra uitdaging te bieden;
  • Personeelskortingen en -uitjes . Denk aan borrels, barbecues en korting op vakantiehuisjes en horeca;
  • Leuke collega's . Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen;
  • Een ander . RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.

Horen we snel van je?Functie:horecamedewerker
Startdatum:24-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2201 – 3015
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Medewerker Allround Horeca RCN Vakantieparken 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures