Vacature Medewerker Ontbijt

Medewerker Ontbijt in Ouddorp

Medewerker ontbijt (24 uur)

RCN , Ouddorp - Zuid-Holland

Ben jij een ochtendmens en vind je het leuk om onze gasten in de watten te leggen? Altijd vriendelijk en enthousiast, je houdt van aanpakken en je bent stressbestendig? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als Medewerker Ontbijt sta jij in de ochtend al klaar voor onze gasten! In onze brasserie kunnen zij genieten van een heerlijk ontbijt dat door jou bereid wordt. Jij helpt bij de voorbereidingen van het ontbijt en de ontbijtboxen en bedient vervolgens de ontbijtgasten. Na het ontbijt zorg je ervoor dat de brasserie er weer pico bello uitziet voor de lunch. In het laagseizoen werk je vaak zelfstandig, in de zomerdrukte ben je samen met je collega's.

Jouw werkdag start in de zomer rond 06.00 uur en in het laagseizoen om 07.00 uur. Om 12.00 zit je werkdag er weer op en heb je de rest van de dag vrij voor je gezin, hobby's, studie of wat anders. Onze gasten kunnen 7 dagen per week genieten van een ontbijt. Jij begrijpt dat werken in het weekend bij deze baan hoort.

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN , dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

Jij:

 • Bent minimaal 18 jaar;
 • Bent voor ong. 24 uur per week beschikbaar;
 • Vindt het niet erg om op tijd op te staan en in de ochtend te werken;
 • Vindt het leuk om onder andere in de weekenden en de vakanties te werken.

Wat bieden wij jou?

Werken bij RCN is goed voor:

 • Verdienen in vakantiesfeer . Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, tussen €2201,94 en €3015,38 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week.
 • Vaste uren. Jouw precieze werktijden worden met je overlegd. Het zal minimaal gaan om de ochtenden en daarom is deze baan eventueel goed te combineren met kinderen of hobby's;
 • Personeelskortingen en -uitjes . Denk aan borrels, barbecues en korting op vakantiehuisjes en horeca;
 • Leuke collega's . Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen;
 • Een ander . RCN besteed haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.
Aan de Zuid-Hollandse kust, vlakbij de Brouwersdam, ligt RCN .

Functie:medewerker ontbijt
Startdatum:24-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2201 – 3015
Uren per week:24 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Medewerker Ontbijt RCN Vakantieparken 24-04-2024

Bekijk ook andere vacatures