Vacature Medewerker Schoonmaak

Medewerker Schoonmaak in Ouddorp

Medewerker Schoonmaak gezocht Port Zelande - Ouddorp!

Envoyer cette offre à un ami

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.
Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2020-3388

Arbeidsduur

Parttime/deeltijds

Functietitel

Medewerker Schoonmaak gezocht Port Zelande - Ouddorp!

Functieomschrijving

Schoonmaak medewerker gezocht op Port Zelande - Ouddorp.

Ben jij op zoek naar een leuke baan? Dan ben je welkom op Port Zelande als schoonmaak medewerker! De vaste werkdagen zijn op maandag en vrijdag. Als je wilt, kun je ook extra dagen werken buiten de maandag en vrijdag. Geef vooral aan wat passend is voor jou en wij kijken naar de mogelijkheden!

Wie zijn wij?

Center Parcs Port Zélande is een vakantiepark met ruim 700 bungalows. Het park ligt aan het Grevelingenmeer en vlakbij het Noordzeestrand bij Ouddorp. Jaarlijks ontvangen wij vele gasten uit binnen- en buitenland die op ons park komen genieten van de vele faciliteiten op en rondom het park. We hebben een mix van bungalows voor 2 tot 12 personen in verschillende luxe niveaus.

Uiteraard is een schone en complete bungalow een belangrijk onderdeel van de vakantiebeleving. Daar ga jij met al je collega's voor zorgen!

Jij krijgt als Schoonmaak Medewerker:

- Een baan die fantastisch te combineren is met alledaagse bezigheden en / of de opvoeding van je kids.


- Een gezellig team en veel contact met de gasten op het park.

- Vaste werkdagen op maandag en vrijdag. Als jij dit wilt is het ook mogelijk om meer dagen te werken.

- Een inwerktraject met een vaste mentor die je alles leert wat je moet kunnen om je vak zelfstandig en goed uit te kunnen voeren.


- Een contract voor bepaalde tijd van 44 uur per maand, met na 1 jaar uitzicht op een vast contract. (Als je meer dagen gaat werken, zijn de contracturen uiteraard ook hoger)


- Het (start) uurloon is € 13,03 bruto per uur.

Gratis bedrijfsvervoer vanaf Spijkenisse, Hellevoetsluis en Goeree-Overflakkee op maandag en vrijdag. Je krijgt uiteraard een kilometer vergoeding als je met eigen vervoer naar het park komt.


Hoe ziet je dag als Schoonmaak Medewerker eruit?

Jouw ochtend kent geen stress omdat je werkdag pas om 09:45 uur begint. Bij aankomst op het park kan je even kletsen met je collega's terwijl je je eigen fiets met aanhanger en benodigdheden verzameld. Daarna ga je op pad om de eerste bungalows schoon te maken. Het is hard werken, maar in de pauze kun je even bijkomen en lunchen jullie gezamenlijk in een eigen bungalow uit jullie wijk. Vervolgens wordt er (afhankelijke van de drukte op het park) tot 15.30 / 16.00 of 16.30 uur gewerkt om de laatste bungalows weer helemaal klaar te stomen, zodat de nieuwe gasten kunnen gaan genieten van een fantastisch verblijf.

Aantal uur per week

10,15

Wat bieden wij ?

Als Schoonmaak Medewerker krijg je extra's van Center Parcs:


- 20% korting bij het boeken van een verblijf bij Center Parcs en Sunparks.


- Een jubileum bon na 5 dienstjaren, te gebruiken voor een weekend of midweek weg op een park naar keuze.


- Een jaarlijks personeelsfeest, sportdag, kerstborrel en sinterklaasfeest!

Interesse in deze vacature? Solliciteer direct via:

Stuur ons gerust een appje via:

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Port Zélande - Ouddorp

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

NVT

Minimaal aantal jaren werkervaring

0 tot 3 jaarFunctie:medewerker schoonmaak
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:10 – 10

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Medewerker Schoonmaak Mazars 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures