Vacature Partnermanager

Partnermanager in Rockanje

zoekt een partnermanager (vrijwilligerswerk)

Stichting biedt de mogelijkheid kleine leningen (microkredieten) aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden te verstrekken. Je kunt zelf de ondernemers uitkiezen en die ondersteunen met een klein bedrag. heeft geen strijkstok, alle leningen gaan dus voor 100% naar het gekozen project.

We bestaan door een fantastisch netwerk van enthousiaste en goede vrijwilligers . Alle vrijwilligers zetten zich vanuit hun eigen expertise in voor .

Het partnermanagement-team van onderhoudt de contacten met partners die een warm hart toedragen en financieel ondersteunen. Huidige partners zijn bedrijven, ondernemers, vermogensfondsen, foundations en filantropen. Het team is steeds op zoek naar nieuwe partners.

Wij zoeken naar iemand die ons team kan versterken.

Functieomschrijving

Als partnermanager benader je potentiële sponsoren en partners en acquireert deze uit naam van . Dat doe je binnen je eigen brede netwerk en bij bedrijven die via anderen contact zoeken met . Je vindt een target een uitdaging, sluit graag de deal en gaat een incidentele presentatie geven niet uit de weg.

Je hebt veel vrijheid in deze functie. Wij verwachten van je dat je ons goed op de kaart zet in de zakelijke markt. Het binden van nieuwe strategische partners aan is jouw hoofddoel en het liefst haal je natuurlijk alles eruit wat er in zit!

Praktische informatie

 • Je werkt vanaf de plek waar jij wilt.
 • Contact met medevrijwilligers is veelal virtueel en incidenteel een teammeetingoverleg.
 • Daarnaast zijn vrijwilligersdagen. Aanwezigheid is niet verplicht, maar we vinden het natuurlijk wel heel belangrijk dat je hierbij bent.

Wij zoeken iemand die

 • Grote affiniteit heeft met microfinanciering voor ondernemers in ontwikkelingslanden.
 • Ervaring heeft met het meeschrijven en vormgeven van financieringsaanvragen
 • Net als achter zelfredzaamheid in ontwikkelingslanden staat.
 • Enthousiast is en zich graag een paar uur per maand wil inzetten voor .

Wij bieden jou

 • De kans om bij te dragen aan het succes van ondernemers in ontwikkelingslanden.
 • Een enthousiast en divers netwerk waarin je veel kunt leren.
 • De mogelijkheid om een jonge organisatie te helpen uitbouwen.
 • Veel vrijheid bij het invullen van de functie.
 • Je ontvangt uitgebreide informatie om een potentiële sponsor te overtuigen en kunt daarbij ondersteuning verwachten vanuit het team.

Aanvullende informatie

Ben je geïnteresseerd in deze ontzettend belangrijke functie? Of wil je meer informatie hebben? Neem dan contact op via .


Stichting

Groeneweg 2, 3235 KD Rockanje

Lenen aan ondernemende mensen in ontwikkelingslanden brengt risico's met zich mee. garandeert geen terugbetalingen en verstrekt geen rente.Functie:partnermanager
Startdatum:04-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Wakibi via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures ouddorp
 2. Partnermanager Stichting Wakibi 04-04-2024

Bekijk ook andere vacatures