Vacature Servicemonteur Installatietechniek

Servicemonteur Installatietechniek in Goedereede

Servicemonteur Installatietechniek

Goedereede

MBO

Technisch Beheer

Met veel vrijheid werken aan de beste werktuigbouwkundige oplossingen voor onze klanten! Storingen verhelpen én het liefst ook voorkomen. Als servicemonteur installatietechniek krijg jij alle ruimte in het bedenken en uitvoeren van de beste oplossing. Breng techniek tot leven bij het cluster Technisch Beheer.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Jij voert het beheer en onderhoud aan verschillende installaties uit. Op precíes het juiste moment. Voor al onze klanten. Die verantwoordelijkheid draag je natuurlijk niet alleen, die draag je samen met je collega monteurs. De ene keer ga je alleen op pad, de andere keer gezellig met een collega. En tussendoor bespreek je met je collega's in de binnendienst de status van alle lopende projecten. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Bijvoorbeeld een storing bij een groot nieuwbouwproject die zo snel mogelijk opgelost moet worden. Of uitval bij een kantoorpand. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven servicemonteur installatietechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:

Vaststellen en verhelpen van storingen aan defecte werktuigbouwkundige installaties. Dat doe je zo veel mogelijk zelfstandig.
Afstemmen van je werk met de klant, zodat deze zo min mogelijk hinder ondervindt tijdens de werkzaamheden.
Inventariseren van de actuele technische staat van bijvoorbeeld cv-ketels, ventilatiesystemen, luchtbehandelingskasten en koelinstallaties. Dankzij jou kunnen we het benodigde onderhoud op tijd uitvoeren.

Leeft techniek in jou?

oe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als leergierig, collegiaal én daadkrachtig. Natuurlijk is relevante werkervaring mooi meegenomen. Toch vinden we het nóg belangrijker dat jij je thuis voelt binnen ons bedrijf en plezier hebt in je werk en veel wil leren. Dat gaat met vallen en opstaan, daar groei je van. Daarnaast beschik je als zorgvuldige servicemonteur elektrotechniek over:

Een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde of vergelijkbare studierichting.
Rijbewijs B.
Een flexibele instelling zodat je snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je het geen probleem vindt om storingsdiensten te draaien of incidenteel langer door te werken.

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.
  • iPhone en een iPad.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Servicemonteur Installatietechniek

Goedereede MBO Technisch Beheer

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:servicemonteur installatietechniek
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Servicemonteur Installatietechniek Hoppenbrouwers Techniek 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures