Vacature Straler

Straler in Ouddorp

De Branding BV

T Offerte aanvragen

Straler

Wij zoeken enthousiaste en gedreven mensen om ons bedrijf te komen versterken en graag hun handen uit de mouwen willen steken!

Ons bedrijf levert kwalitatief hoogwaardige machines, machineonderdelen en complete productielijnen voor de aardappelverwerkende, - petrochemische,- vries en koel,- groente en fruit,- zuivel,- en bakkerij industrieën.
Ons groeiende kantoor is gevestigd in Ouddorp op Goeree Overflakkee (ZH) maar wij werken ook op locatie bij diverse klanten in Nederland en soms in het buitenland.

De door ons gezochte straler werkt in een speciaal ingerichte straalcabine in onze loods.
De werkzaamheden omvatten onder andere het glasparelstralen van onderdelen voor o.a. de voedselverwerkende industrie. Verkleuringen en oneffenheden worden door jou vakkundig verholpen. Een egaal oppervlak is het resultaat waar niet alleen jij maar ook de klant blij van wordt.

  • Je bereidt de werkzaamheden voor
  • Je bewerkt het product
  • Je controleert het product en/of onderdeel
  • Je rondt de werkzaamheden af en levert het product op

Ben jij MTS / Wtb opgeleid en heb je (enige) ervaring als straler binnen de machinebouw of wil je jezelf hiervoor verder ontwikkelen?

Aarzel niet en stuur je CV naar ons bedrijf met een schriftelijke reactie voorzien van CV naar

Ervaring als straler is een pré.Functie:straler
Startdatum:31-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Installatiebedrijf "De Branding" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Straler Installatiebedrijf “De Branding” 31-05-2024

Bekijk ook andere vacatures