Vacature Medewerker bediening horeca

Medewerker bediening horeca in Ouddorp

We mogen bijna weer!! De horeca gaat over niet al te lange tijd weer open. Het mooie weer komt er hopenlijk snel aan. En op het strand van Ouddorp zoeken wij medewerker bediening en medewerkers keuken.

De leukste plek op Goeree-Overflakkee om te werken.

wat bieden wij jou
  • Salaris o.b.v. leeftijd
  • Bereikbaar met het OV / gratis parkeren
  • Bediening of keuken
  • seizoenswerk op oproepbasis
  • obv jouw mogelijkheden
  • Leukste werkplek, strand, zon en zee
wie ben jij

Jij bent gastvrij, representatief, enthousiast, sportief en flexibel. Vanaf nu ben je in de weekenden beschikbaar om te werken en in de zomerperiode ook doordeweeks.

wat ga je doen

Als keukenmedewerker help je de gastvrouw met het klaarmaken van de gerechten. Maar je helpt ook met het afruimen van de borden, afwassen (machine) en weer opruimen.
Als medewerker bediening neem je de bestellingen op en serveer je uit.

waar ga je werken

Wie wil er nu niet op het strand werken? Een heerlijke omgeving, waar zowel de gasten als jij van genieten. In een gezellig team zorg je er samen voor dat de gasten een topdag hebben.

sollicitatie

Ben jij de kandidaat voor deze baan, reageer dan snel! Nadat wij elkaar gesproken hebben, gaan wij je voorstellen bij het bedrijf. Vanzelfsprekend volgt er dan eerst een kennismakingsgesprek. En als jij en het bedrijf enthousiast zijn, ga je gelijk aan het werk.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Medewerker bediening horeca
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Randstad via ria.dullaard@nl.randstad.com of 0187-471030. Of bezoek hun website http://www.randstad.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Medewerker bediening horeca Randstad 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures