Vacature Medewerker Keuken

Medewerker Keuken in Ouddorp

Medewerker keuken

RCN Toppershoedje, Ouddorp - Zuid-Holland

"Koken vond ik altijd al leuk, dus daar wilde ik iets mee doen. Het is zeker hard werken in de keuken, maar ook echt héél gezellig!" (Chun-Li, medewerker keuken bij RCN Vakantieparken)

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Van mise en place tot borrelplankjes opmaken, volledige gerechten bereiden en je werkplek schoonmaken… Als keuken medewerker doe jij het allemaal! Soms ben je verantwoordelijk voor de koude gerechten en andere keren bereid je warme gerechten of desserts. En heb je daar nog geen ervaring in? Dan leren we jou stap voor stap een goede allround keuken medewerker te worden!

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN Toppershoedje, dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

  • Jij bent minimaal 18 jaar;
  • Jij hebt ervaring in de horeca óf wilt deze ervaring bij RCN op doen;
  • Jij werkt onder andere graag in weekenden en vakantieperiodes.

De startdatum voor deze vacature is in seizoen 2024 (omstreeks maart). Je kunt nu alvast solliciteren!Functie:medewerker keuken
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2054 – 2831
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Medewerker Keuken RCN Vakantieparken 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures