Vacature Schoonmaakmedewerker

Schoonmaakmedewerker in Ouddorp

Ben jij onze nieuwe Schoonmaker op park Port Zélande?

Voordat de nieuwe gasten komen, maak jij hun huisje helemaal in orde. Zo zorg je voor het beste begin van hun vakantie op ons park. Bij Center Parcs komen veel families. Ook als collega’s vormen we een soort familie. We zijn er voor elkaar.

Je werktijden plannen we in overleg met jou, meestal tussen 10.00 en 16.00 uur en als het even kan in elk geval op maandag en/of vrijdag.

Wat krijg je?

 • 12-20 uur per week
 • Een contract met een vast aantal uren
 • Minimaal € 13,03 bruto per uur
 • Op zondagen 125% uitbetaald
 • Een hecht team met leuke collega's
 • Een baan die te combineren is met alledaagse bezigheden of andere functie
 • Een zomerbonus voor alle medewerkers
 • Gratis toegang tot het zwembad, midgetgolf en bowlen met je (inwonende) gezin
 • 20% korting op een verblijf bij Center Parcs
 • Vakantiedagen en vakantiegeld op basis van je contracturen
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: opbouw pensioen, korting op je ziektekostenverzekering en gratis gebruik van onze zorgboog met o.a. een budgetcoach, fysiotherapeut en psycholoog
 • Gratis busvervoer (vanaf Spijkenisse, Hellevoetsluis, Oude Tonge) of tegemoetkoming reiskosten eigen vervoer (vanaf 11 km)

Hoe ziet je werkdag eruit?

Om 10 uur begin je op Port Zélande. We starten de dag met een gezellig praatje en een kop koffie (thee mag natuurlijk ook ). Als nieuwe medewerker word je goed ingewerkt door één van je collega’s en begeleiden wou jou in alles wat je moet weten.

Je checkt de Schoonmakers app en ziet overzichtelijk de taken voor die dag. Je stapt op de fiets en rijdt naar de cottages om lekker aan de slag te gaan. In jouw rol voer jij alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden uit. Andere taken waar je aan kan denken zijn; bedden opmaak, controleren of alles aanwezig is (serviesgoed, lampjes etc.) in de cottages, als er iets kapot is en ook de tuin aanvegen hoort erbij.

Het leuke aan werken bij Center Parcs is de mooie omgeving, het contact met de gasten en de leuke collega’s. Tijdens de lunch en koffiepauze kom je gezellig samen met je collega’s in een cottage om je broodje te eten of jouw ervaringen van de dag te delen. Na jouw pauze werk je de laatste punten van jouw dagplanning af en is jouw dag rond 16:00 uur teneinde en zijn de cottages klaar voor onze gasten. Hun vakantie kan beginnen en jij gaat met een voldaan gevoel naar huis!

Solliciteer nu!

Kom jij bij ons werken en lijkt het jou leuk om als Schoonmaak Medewerker aan de slag te gaan? Dan willen wij graag kennis met je maken. Vul je gegevens in via de sollicitatiebutton. Binnen 2 werkdagen zullen wij telefonisch contact met je opnemen en dan vertellen we je graag meer! Dus houd je telefoon in de gaten!Functie:Schoonmaakmedewerker hotel
Startdatum:15-12-2023
Ervaring:Geen ervaring
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:688 – 1422
Uren per week:12 – 20

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met CenterParcs via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Schoonmaakmedewerker CenterParcs 15-12-2023

Bekijk ook andere vacatures