Vacature Medewerker Snackbar

Medewerker Snackbar in Ouddorp

Medewerker snackbar

RCN Toppershoedje, Ouddorp - Zuid-Holland

"Tijdens drukte ga je er met z'n allen voor. Die volle focus is lekker en als het voorbij is heb je het toch maar mooi gedaan samen." (Jesper, medewerker snackbar bij RCN)

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Bij aankomst zet je de frituur aan en zorg je dat alle snacks goed zijn bijgevuld. Daarna open je de snackbar en help je gasten, die je vaak herkent omdat ze op het park verblijven. 's Avonds is het spitstijd en sta je achter de kassa, de frituur óf geef je bestellingen weg. Je werkt samen met collega's om gasten efficiënt te bedienen! Na de spits alles gepoetst en opgeruimd? Dan sluit je af met je collega's en kijk je samen terug op een mooie avond!

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN Toppershoedje, dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

  • Jij bent minimaal 16 jaar;
  • Jij hebt ervaring in de horeca óf wil deze ervaring bij RCN op doen;
  • Jij werkt onder andere graag in weekenden en vakantieperiodes.

De startdatum voor deze vacature is in seizoen 2024 (omstreeks maart). Je kunt nu alvast solliciteren!Functie:medewerker snackbar
Startdatum:02-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2034 – 2803
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Medewerker Snackbar RCN Vakantieparken 02-12-2023

Bekijk ook andere vacatures