Vacature Teamcoach

Teamcoach in Goedereede

Teamcoach

Goedereede

Een team opbouwen, de dagelijkse sturing van je team én medewerkers laten groeien. Onze particuliere klanten hebben vertrouwen in ons, en dat verdienen we niet zomaar. Die kwaliteitsstandaard hoog houden is waar jij het voor doet, samen met je team. Als teamcoach krijg je daar dan ook alle vrijheid in. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Hoppenbrouwers Goedereede.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou? Groei door

Lever topkwaliteit

Zo veel mogelijk installaties, servicewerk en onderhoudsklussen doen met de bestaande bezetting in jouw regio Roosendaal. Met ongekende kwaliteit. En tegelijkertijd regie houden op de dagelijkse aansturing en klant- en medewerkertevredenheid. Dankzij jou lopen alle processen soepel en als er bijzonderheden zijn dan ben jij als eerste op de hoogte. Nadenken of mensen wel op de juiste plek zijn ingezet en hun talenten volledig tot hun recht komen doe je graag. Professionele én persoonlijke ontwikkeling vind jij enorm belangrijk. Dat siert jou en maakt je een echte coach. Je werkt bijvoorbeeld aan teambuilding. Of de veiligheid op de werkvloer. En in jouw werk mag jij je helemaal uitleven als doeltreffende teamcoach Je bent dan onder andere bezig met het:

• leidinggeven, coachen én aansturen van een operationeel team, bestaande uit 10 tot 20 collega's.
• stimuleren en verhogen van medewerkerstevredenheid.
• zorgdragen voor een 9+ klantbeleving mogelijk gemaakt door jouw installatieteam.
• zorgen dat jouw team als een geoliede machine (samen)werkt.
• maken van voorstellen voor procesverbeteringen voor de klant en de operatie.
De succesvolle prestaties van jouw teams vieren we natuurlijk samen. Bijvoorbeeld door het einde van een succesvolle werkdag af te sluiten met wat lekkers. En dan gaan we weer door naar de volgende klanten. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als energiek, duidelijk én daadkrachtig. Je begrijpt wat je mensen elke dag doen en waar zij behoefte aan hebben. Ook ben je in staat om snel knopen door te hakken op de momenten dat dit van je verwacht wordt. Daarnaast beschik je als betrokken teamcoach over:

• mbo-werk- en -denkniveau.
• sterke communicatieve (gespreks)vaardigheden.
• ervaring met HR-taken die bij het leidinggeven horen, zoals het voeren van sollicitatie-, ziekteverzuim-, beoordelings- en loopbaangesprekken.
• mbo-werk- en -denkniveau.
• sterke communicatieve (gespreks)vaardigheden.
• ervaring met HR-taken die bij het leidinggeven horen, zoals het voeren van sollicitatie-, ziekteverzuim-, beoordelings- en loopbaangesprekken.
• fulltime beschikbaarheid.
Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan groei je door binnen ons familiebedrijf. Kansen genoeg!

Dit is voor jou, van ons

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • iPhone en een iPad.
  • Een leaseauto.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij Hoppenbrouwers. Van opleidingen tot cursussen in onze Hoppenbrouwers academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Teamcoach

Goedereede MBO Particulieren €2.600 ~ €3.900 p/m

Solliciteer direct

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.


Op naar je baan in 4 stappen

global.prev 1/4 global.nextFunctie:teamcoach
Startdatum:06-03-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 2600
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Teamcoach Hoppenbrouwers Techniek 06-03-2024

Bekijk ook andere vacatures