Vacature Projectvoorbereider

Projectvoorbereider in Goedereede

Aan de slag als Projectvoorbereider bij Goemaat in Goedereede! Dat betekent aan de slag binnen een ambitieuze en innovatieve werkomgeving waar je dagelijks de samenwerking opzoekt met jouw gedreven collega's. Je start in een brede rol waar je de drijvende kracht bent achter de nieuwbouwprojecten. Dit doe je door onder andere calculatietekeningen om te zetten naar kozijntekeningen, voorcontroles uit te voeren én bij te sturen op de planning & begroting van projecten. Je komt terecht in een gezellig bedrijf. Zo organiseren ze regelmatig leuke activiteiten, uitjes en vrijdagmiddagborrels!

Meer weten? Neem dan contact op met Dyonne!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt als Projectvoorbereider te werken bij Goemaat in Goedereede! Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof en aluminium. Jan Goemaat begon zijn eenmanszaak in 1987 in zijn eigen schuur. Daar sloeg hij zijn ramen en kozijnen op die hij inkocht bij leveranciers om zijn klanten een totaaloplossing te bieden op het gebied van kozijnen en beglazing. Jan Goemaat bouwde al snel een solide basis voor Goemaat, waardoor ze nu hun producten leveren aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel Zuidwest-Nederland. 

Omdat het bedrijf bleef groeien, besloot Jan Goemaat samen met zijn collega's te verhuizen naar Goedereede waar de eerste vestiging opende in 1999. Dit pand was voorzien van een kantoorruimte, een showroom en een werkplaats. In 2005 kwam zijn zoon in dienst om mee te werken aan de ontwikkeling van de organisatie. Zo is Goemaat sindsdien meer uit eigen beheer gaan produceren.

In 2012 nam de organisatie een productiebedrijf en een verkoopvestiging over en per 1 januari 2019 werden alle 3 de bedrijven samengevoegd tot één naam: Goemaat! Jij gaat als Projectvoorbereider voor 32-40 uur in de week aan de slag op de vestiging in Goedereede. Samen met 140 collega's die verdeeld zijn over de 3 vestigingen draag jij bij aan het verder ontwikkelen van het bedrijf. Je komt terecht in een familiebedrijf waar een echte hands-on mentaliteit heerst. Zo ben jij een echte toevoeging aan het vakmanschap waar Goemaat om bekend staat. In deze rol ga je aan de slag op de afdeling projecten waar je rapporteert aan de operationeel directeur.

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor Goemaat verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl! 

Functie-informatie

Als Projectvoorbereider bij Goemaat heb je een brede rol. Jij bent namelijk de drijvende kracht achter de nieuwbouwprojecten. Je zet calculatietekeningen, in samenspraak met de klant, om naar goedgekeurde kozijntekeningen. Je bereidt eigenlijk vrijwel alles voor met de focus op een soepele productie, het inkopen van benodigdheden én het ontwikkelen van een efficiënt montagemodel. Jij zorgt er dan ook voor dat alle materialen op tijd worden besteld. Hiervoor werk je nauw samen met verschillende afdelingen zoals calculatie, werkvoorbereiding, planning, productie & uitvoering. 

Een tevreden klant. Dat is waar jij dagelijks je best voor gaat doen. Dit doe je door onder andere het uitvoeren van een voorcontrole en het verkrijgen van definitieve maatvoeringen. Zo weten jullie namelijk zeker dat de klant de kozijnen krijgt die hij heeft besteld.

Als projectvoorbereider draag je verder zorg voor:

 • Het bewaken en bijsturen van projecten op planning en begroting;
 • Het onderhouden van netwerken en contacten met opdrachtgevers en onderaannemers;
 • Zorgdragen voor langdurige klantbinding door geleverde kwaliteit en service;
 • Het optimaliseren van processen en het bijdragen aan de implementatie van kwaliteitsmanagement;
 • Het implementeren van verbeteringen en innovaties in de werkvoorbereiding;
 • Het verbeteren van de kwaliteit en kwantiteit van de output en interne communicatie.

Functie-eisen

Als Projectvoorbereider ben je iemand met een probleemoplossend denkvermogen. Jij probeert namelijk altijd creatief om te gaan met problemen en zorgt ervoor dat deze zo snel als mogelijk zijn verholpen. Uiteraard heb je jouw cijfermatig inzicht hard nodig binnen deze rol, maar ook jouw communicatieve en sociale vaardigheden komen goed van pas. Plannen en organiseren? Dat zijn jouw beste kwaliteiten! Daarnaast werk je graag gestructureerd en durf jij besluiten te nemen. Jij bent continue aan het schakelen. Het is daarom van groot belang dat je een nauwe en goede samenwerking onderhoudt met collega's binnen en buiten de afdeling. Verder breng je mee naar Goemaat:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding Bouwkunde. Heb je deze (nog) niet, maar heb je wel ervaring met het lezen van bouwkundige tekeningen? Dan ben je ook van harte welkom;
 • Werkervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist;
 • Je woont maximaal 30 minuten van Goedereede.

Aanbod

Aan de slag als Projectvoorbereider bij Goemaat in Goedereede! Dat betekent een uitdagende baan binnen een ambitieuze organisatie. Zo blijft het bedrijf zich verder ontwikkelen en zijn ze nu al dé partner in het produceren, leveren en monteren van kunststofkozijnen, glas & aluminium. Ook jij kan blijven groeien binnen het bedrijf. Zo krijg jij de vrijheid om jouw ambitieuze ontwikkeling waar te maken. Verder bieden we jou:

 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €2550 en de €3500, exclusief vakantiegeld en natuurlijk afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen en daaraan toegevoegd ook nog 6,5 ADV-dagen;
 • Een goede pensioensregeling én werken onder een cao Vlakglas;
 • Een telefoon van de zaak;
 • Je start met een jaarcontract. Bij goed functioneren kun je daarna rekenen op een vast dienstverband;
 • Gezellige uitjes, vrijdagmiddagborrels én kerstborrels!


Functie:Projectvoorbereider
Startdatum:09-01-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2550 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goemaat via info@lincks.nl of 31614206828. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Projectvoorbereider Goemaat 09-01-2024

Bekijk ook andere vacatures