Vacature Tekenaar Werktuigbouwkunde

Tekenaar Werktuigbouwkunde in Goedereede

Tekenaar Werktuigbouwkunde

Goedereede

MBO

Werktuigbouwkunde

Jij bent de sleutel tussen ontwerp en werkelijkheid. Daar krijg je energie van. Van een ontwerp naar de werkelijkheid. Jij hebt een sleutelrol als tekenaar werktuigbouwkunde. Jij maakt de werktekeningen die monteurs nodig hebben om een ontwerp tot leven te brengen. En daar begin je van te stralen. Maak er werk van bij Goedereede.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Door jouw tekeningen kunnen ontwerpen werkelijkheid worden. En daar krijg jij energie van. Of je nu op kantoor of op de bouwlocatie bent, jij wijzigt een tekening als dat nodig is. Jij weet als geen ander dat het werkbaar moet zijn voor de monteurs. Als tekenaar werk je aan verschillende projecten. Bijvoorbeeld de nieuwbouw van 90 woningen of de renovatie van een kantoorpand. Twee totaal verschillende projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als resultaatgerichte tekenaar werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Maken van werktekeningen in AutoCAD.
• Bewaken van de kwaliteit met de projectleider en werkvoorbereider, maar ook met monteurs en aannemers.
• Oplossen van eventuele knelpunten op locatie bij de monteurs.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een barbecue of sportactiviteit. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als sociaal, nauwkeurig en je hebt een oog voor detail. Jij kent de kracht van samenwerken. Als tekenaar heb je veel contact met monteurs, maar ook met aannemers om te zorgen dat het project goed wordt uitgevoerd. Daarnaast beschik je als zorgvuldige tekenaar werktuigbouwkunde over:

• Minimaal een mbo-3 diploma Werktuigbouwkunde.
• Minimaal 1 jaar ervaring als technisch tekenaar of minimaal 3 jaar ervaring als monteur.
• VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet? Dan kan je bij ons een cursus doen.

Dit is voor jou, van ons

  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Telefoon.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Tekenaar Werktuigbouwkunde

Goedereede MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:tekenaar werktuigbouwkunde
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Tekenaar Werktuigbouwkunde Hoppenbrouwers Techniek 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures