Vacature Tekenaar / Engineer

Tekenaar / Engineer in Ouddorp

De Branding BV

T Offerte aanvragen

Tekenaar / Engineer

Wij kunnen altijd enthousiaste en gedreven mensen gebruiken om ons bedrijf te komen versterken!

Ons bedrijf levert machines, machineonderdelen en complete productielijnen voor de aardappelverwerkende, - petrochemische,- vries en koel,- groente en fruit,- zuivel,- en bakkerij industrieën. Ons kantoor is gevestigd in Ouddorp (ZH).

De Technicus engineering werkt op een afdeling engineering of in de uitvoering. Hij/zij werkt opdrachten of ideeën uit voor producten, systemen en/of installaties. Hij/zij ontwerpt een tekeningpakket voor de toepassing, overlegt met de opdrachtgever en werkt het ontwerp uit met bijbehorende materiaalkeuze en kostenberekening. Het uitgewerkte ontwerp wordt als karwei of project uitgevoerd. Daarnaast kan hij/zij producten, systemen en/of installaties opleveren, evalueren, verbetervoorstellen doen en beheer- en gebruiksprocedures opstellen en onderhouden. Hij/zij werkt onder andere in de industrie of de (technische) dienstverlening.

Ben jij MTS / Wtb opgeleid en heb je ervaring als tekenaar/engineer binnen de machinebouw?

Reageer dan direct op deze uitdagende functie met een schriftelijke reactie voorzien van CV naar .Functie:tekenaar engineer
Startdatum:02-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Installatiebedrijf "De Branding" via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures ouddorp
  2. Tekenaar / Engineer Installatiebedrijf “De Branding” 02-06-2024

Bekijk ook andere vacatures