Vacature F&B Operationeel Manager - Grote Horeca Keten

F&B Operationeel Manager - Grote Horeca Keten in Ouddorp

Go big or go home! Vind jij het leuk om leiding te geven aan een groot team voor een van de grootste horecaketens met meerdere food outlets? Als ervaren en gepassioneerde horecaprofessional ben je in staat om het ultieme hospitality gevoel bij de gast te creëren.

Je bent verantwoordelijk voor een grote groep horecaprofessionals en het is aan jou om hen dagelijks te motiveren en te inspireren. Je krijgt niet alleen extra energie van het aansturen van je team, je bent ook constant bezig om aan de financiële knoppen te draaien, want jij hebt hier tenslotte de hoofdrol in. Dus ben je creatief en gedreven en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel om met grote budgetten en KPI's te werken? Ben je in staat om een heel Operationeel MT team aan te sturen? Dan is deze rol als F&B Operations Manager de nieuwe uitdaging waar jij je tanden in gaat zetten!

Als F&B Operationeel Manager geef jij direct leiding aan het operationele MT team bestaande uit een Keuken Manager, Hospitality Manager en de Operationele Managers. Je zal hierbij worden ondersteund door jouw Management collega's maar jij bent degene die het laatste woord heeft en aldus de uiteindelijke klap geeft.

In de functie van F&B Operationeel Manager ben je:

  • Operationeel verantwoordelijk voor alle activiteiten met betrekking tot food;
  • Eindverantwoordelijk voor de gestelde doelen op gebied van omzet, kosten en het resultaat;
  • In samenwerking met het MT verantwoordelijk voor het park actieplan en stelt hierbij de centraal gestelde doelen op sociaal, kwalitatief en financieel gebied;
  • Een coach, motivator en inspirator voor het team;
  • De zorgdrager voor de juiste uitvoer van de horeca- en retail concepten;
  • Verantwoordelijk voor het bewaken van HACCP, voedselveiligheid, en logistiek.Functie:F&B Operationeel Manager - Grote Horeca Keten, Food & Beverage Operations Manager
Startdatum:05-10-2023
Ervaring:Directie
Educatielevel:HAVO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via lara.12840.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 651392711. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. F&B Operationeel Manager – Grote Horeca Keten Independent Recruiters 05-10-2023

Bekijk ook andere vacatures