Vacature Assistent Horecamanager

Assistent Horecamanager in Ouddorp

Assistent horecamanager

RCN Toppershoedje, Ouddorp - Zuid-Holland

"Ik vind het als assistent horecamanager belangrijk om goed te zijn voor gasten én voor mijn team. Het is heel fijn om van gasten terug te krijgen dat ze hier zo graag zitten omdat het team zo leuk over komt!" (Linda, assistent horeca manager bij RCN)

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Jij stuurt het horecateam operationeel aan en zorgt dat medewerkers in hun kracht staan op de werkvloer. Daarnaast bewaar je het overzicht en spring je bij wanneer nodig, of dit nu in de keuken, de bediening, de afwas of achter de bar is. Je ondersteunt de horecamanager door bijvoorbeeld nieuwe collega's in te werken, roosters te maken, werklijsten up-to-date te houden en bestellingen te doen.

Dit alles in vakantiesfeer aangezien het restaurant een gezellig en centraal punt op het vakantiepark is. Zoals assistent horecamanager Calvin zegt: "Er zijn veel vaste vakantiegasten die steeds weer terugkomen, dus je leert ze soms echt goed kennen. Dat geeft een hele leuke sfeer.

"

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN Toppershoedje, dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

 • Jij hebt werkervaring in de horeca en bij voorkeur ook als leidinggevende;
 • Jij werkt onder andere graag in weekenden en vakantieperiodes;
 • Jij bent enthousiast, sociaal en communicatief sterk;
 • Jij spreekt Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

Werken als assistent horecamanager bij RCN is goed voor:

 • Verdienen in vakantiesfeer . Je arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Recreatie en je salaris ligt, afhankelijk van jouw kennis en ervaring, in schaal 3, 4 of 5 (tussen €2054,89 en €2831,34 per maand + 8% vakantiegeld op basis van 38 uur per week);
 • Je ontwikkeling . Jij wordt goed begeleid en kan bij ons professionele vakkennis opdoen of delen;
 • Doorgroeimogelijkheden . Heb jij het werken als assistent horecamanager volledig onder de knie? Dan bespreken we de mogelijkheden om jou extra uitdaging te bieden;
 • Personeelskortingen en -uitjes . Denk aan borrels, barbecues en korting op vakantieaccommodaties en horeca;
 • Leuke collega's . Ja, écht! Zij zullen jou met open armen ontvangen;
 • Een ander . RCN besteedt haar winstuitkering aan mensen die dit extra kunnen gebruiken. Hier draag jij dus aan bij.


Functie:assistent horecamanager
Startdatum:08-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2054 – 2831
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Assistent Horecamanager RCN Vakantieparken 08-12-2023

Bekijk ook andere vacatures