Vacature Teamleider Groenvoorziening

Teamleider Groenvoorziening in Ouddorp

Teamleider Groenvoorziening Limburgse Peel


Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.
Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2023-9922

Functie

Vacatures op onze parken - Groen

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Teamleider Groenvoorziening Limburgse Peel

Functieomschrijving

Heb jij passie voor groen en ben jij van nature leergierig en oplossingsgericht? Kun jij een team aansturen en wil jij altijd in vakantiesferen werken? Lees dan snel verder!


De Teamleider Groenvoorziening is een allround vakman en valt onder de supervisie van de Facility Manager. Je werkt nauw samen met de Facility Manager en geeft dagelijks leiding aan medewerkers binnen de afdeling Groen.


Als Teamleider Groen ben je primair gericht op gasten en medewerkers, je past je aan de eisen en wensen van de gast en handelt hiernaar. Door jouw brede kennis op het vakgebied ben jij een spil van de dienstverlening binnen Groen. Je bent gericht op verbetering van financiële, sociale en kwalitatieve resultaten. Verder streef je als Floormanager Groen naar harmonie tussen een optisch aantrekkelijke uitstraling voor de gast en infrastructuur van alle groenvoorzieningen.


Je werkzaamheden zijn breed en uitlopend, jij bepaalt de directe werkprioriteiten, afgezet tegen de werkplanning die door de Facility Manager is opgesteld en voert dit uit. Om optimale resultaten te behalen, stimuleer en coach jij jouw personeel. Verder zal je worden meegenomen in voorbereidende werkzaamheden in het kader van functioneringsgesprekken; indien daartoe opgeleid kan jij, onder verantwoordelijkheid van de Departement manager, functioneringsgesprekken te voeren.


Verder adviseer je de Facility Manager omtrent vervanging en aanpassing in het kader van lange termijn planning en verstrekt informatie ten behoeve van de voorbereiding van projecten en onderhoudsacties. Je signaleert (structurele) problemen, onderzoekt deze en stelt oplossingen voor en verzorgt de verslaggeving daarvan.


Tevens ben je als Floormanager Groenn bevoegd tot het nemen van beslissingen op ad hoc basis om de service naar de gasten te waarborgen binnen de gegeven kaders. En ben je verantwoordelijk voor een optimale veiligheid van op het park aanwezige speeltoestellen. En draag je zorg voor beheer en instandhouding van (tropische) binnenbeplanting, controleert beplanting regelmatig op ziektes e.d., analyseert afwijkingen en neemt indien nodig actie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor ongediertebestrijding op het gehele park binnen de richtlijnen die de wet en onze organisatie daaraan stellen. Specifiek gericht op eisen op het vlak van certificering in het kader van het milieu, ISO 14001.


Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

 • Een prachtige werkomgeving, enthousiaste collega's en gasten!
 • Een contract van 38 uur (fulltime) per week;
 • Een contract van een jaar, met uitzicht op een vast contract;
 • Reiskostenvergoeding, vanaf 11 kilometer enkele reis;
 • Voordeelpas voor jezelf en het hele gezin met flinke kortingen en activiteiten, zoals gratis bowlen en zwemmen;
 • Een jubileumbon, na iedere 5 dienstjaren, voor een park naar keuze in Nederland, België of Duitsland;
 • Een goed inwerktraject en deelname aan diverse trainingen waardoor je jouw talenten blijft ontwikkelen;
 • Een gezellig team!

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Limburgse Peel - America

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Competenties

Wat zoeken wij:

 • Een leidinggevende met een passie voor groen;
 • Je hebt ruime werkervaring binnen de groenvoorziening als leidinggevende;
 • HBO werk- en denk niveau, opleiding richting groenvoorziening;
 • Je hebt kennis van onder andere de certificering milieu, ISO 14001;
  Goede communicatie vaardigheden.


Functie:teamleider groenvoorziening
Startdatum:22-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Teamleider Groenvoorziening Mazars 22-12-2023

Bekijk ook andere vacatures