Vacature Technical Manager

Technical Manager in Ouddorp


Benutzername (E-Mail im Format )


Suche nach Stellenangeboten Pierre & Vacances Parcs (PVCP)

Vertrag BittewählenSieeinenWertaus.

Suchbegriffe (z.B.: Projektleiter Berlin)

Arbeitszeit Bitte wählen Sie einen Wert aus. Teilzeit (176) Vollzeit (293)

Berufsprofil BittewählenSieeinenWertaus.

Technical Manager Ouddorp


Algemene informatie

BL CP Europe (Logo)

Entiteit

Je hebt passie voor toerisme en wilt graag in een internationale context werken? Bij Center Parcs bieden we je een prettige, multiculturele omgeving waarin je je professioneel en persoonlijk kunt ontwikkelen.
Met maar liefst 28 locaties in 4 landen biedt Center Parcs het hele jaar door een unieke vakantie-ervaring met een combinatie van natuur, water, cottages, recreatie en service. Maak deel uit van onze familie en stap een wereld vol nieuwe kansen binnen bij de Pierre & Vacances-Center Parcs Groep, een Europese leider op het gebied van lokaal toerisme (een netwerk van 300 locaties in Europa en 12.000 werknemers).

Referentie

2023-8493

Functie

Vacatures op onze parken - Management park

Arbeidsduur

Fulltime/voltijds

Functietitel

Technical Manager Ouddorp

Functieomschrijving

Wil jij deel uitmaken van een magische werkomgeving waar hospitality, teamwork en technische expertise samenkomen? Heb jij geen twee linkerhanden en lijkt het je een uitdaging om bij te dragen aan een groot renovatieproject? Dan is de vacature van Technical Manager (38 uur) in Ouddorp op het park Port Zélande iets voor jou!
In deze rol ben je samen verantwoordelijk voor het onderhoud van de cottages, centrale gebouwen, Aqua Mundo, camping, infrastructuur en landscaping. Jij zorgt ervoor dat de onderhoudsplannen periodiek, preventief en correctief worden uitgevoerd.

 • In deze rol zorg jij ervoor dat de floormanagers, technische dienst, groen, technical coördinator en de medewerkers van technical support hun werk goed kunnen uitvoeren. Jij als people manager coacht ze en helpt ze wanneer ze ergens niet uitkomen. Samen met het team dragen jullie als "Happy Family Makers" bij aan het gezamenlijke doel van Center Parcs: iedereen inspireren om verbinding te maken met de natuur;
 • Vanaf eind 2024 zullen alle cottages en een aantal van de centrale faciliteiten worden verbouwd en vernieuwd. De Central Maintenance Organisatie van Center Parcs leidt dit project, maar is het ook belangrijk dat jij als Technical Manager input levert vanuit het park en alles in goede banen weet te leiden;
 • Verantwoordelijk voor de juiste uitvoering en het beleid van technische dienst en groenvoorzieningen op het park;
 • Met verschillende afdelingen stem je de planning af voor de uitvoering van werkzaamheden van operationeel onderhoud;
 • Je adviseert de General Manager en het MT (waarvan je zelf onderdeel bent) over technische vervanging, groenvoorziening, civiele infrastructuur en revisie. Je weet precies welke specialist je waarvoor nodig hebt en schakelt deze tijdig in;
 • Je ziet toe op de waarborging van de veiligheid- en kwaliteitsnormen en de juiste uitvoering van het energiebeleidsplan;
 • Verantwoordelijk voor het onderhoudsbudget en je initieert verbetervoorstellen.

Het park: Port Zélande
Het park Port Zélande in Ouddorp bestaat uit 706 cottages en 220 campingplaatsen. Vanaf 2024 wordt het volledige park gerenoveerd. Je stuurt een team aan van 8 technisch specialisten, 6 groendienst medewerkers en 2 assistenten. Samen met het MT ben je verantwoordelijk voor 390 medewerkers.

Aantal uur per week

38

Wat bieden wij ?

 • Een goede werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan;
 • Een salaris tussen de €4.500 en €5.000 afhankelijk van je ervaring;
 • Je draait 8 tot 10 keer per jaar een Weekend Duty waarbij je een heel weekend beschikbaar en overdag aanwezig bent. Tijdens dit weekend kun je kosteloos verblijven in een cottage op het park en de dagen die je tijdens dat weekend werkt, mag je compenseren;
 • Telefoon en laptop van de zaak;
 • 10% bonus over je jaarsalaris gebaseerd op financiële en persoonlijke targets;
 • Personeelsvoordeelpas: Met de personeelspas kunnen medewerkers en gezinsleden gebruik maken van (gratis) faciliteiten en kortingen op de Nederlandse, Belgische en Duitse Center Parcs en Sunparks parken.
 • Korting op een vakantie bij Center Parcs, Pierre Vacances en andere acties;
 • Een bedrijf met veel mogelijkheden voor verdere ontwikkeling en carrièrestappen.

Locatie

Locatie werkplek

EUROPA, NEDERLAND, Port Zélande - Ouddorp

Criteria sollicitant

Minimaal gevraagd opleidingsniveau

HBO/Bachelor of vergelijkbaar

Minimaal aantal jaren werkervaring

3 tot 5 jaar

Rijbewijs

Ja

Competenties

 • Je beschikt over minimaal een mbo4 of hbo-diploma, bij voorkeur in een technische of facilitaire richting;

 • Je hebt minimaal 3-5 jaar leidinggevende ervaring binnen een grote commerciële organisatie;

 • Je hebt affiniteit met techniek en hebt allround technische kennis;

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal;

 • Tot slot ben jij woonachtig op maximaal een uur reisafstand van Ouddorp en flexibel qua werkdagen en werktijden.


Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met het recruitmentteam via tel +31-682689619 of via het mailadres .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Wij vervullen onze vacatures zelf.Functie:technical manager
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4500 – 5000
Uren per week:38 – 38

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Mazars via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Technical Manager Mazars 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures