Vacature Floormanager Bediening

Floormanager Bediening in Ouddorp

Floormanager bediening

RCN Toppershoedje, Ouddorp - Zuid-Holland

Ben jij die energieke floormanager / shiftleader die het leuk vindt om te zorgen dat alles op rolletjes loopt en dat onze gasten een geweldige vakantie kunnen beleven? Ben je een echte aanpakker en hou je van de drukte en afwisseling in de horeca? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen? Wie zijn wij? Wat vragen wij? Wat bieden wij jou?

Wat ga je doen?

Als floormanager / shiftleader staan onze gasten bij jou op de eerste plaats. Je hebt er plezier in om het hen naar de zin te maken. Samen met je collega's van het horecateam zorg je dat het onze gasten aan niets ontbreekt.
Daarnaast ben je de schakel tussen de (assistent-) en het horecateam. Het horecateam verzorgt alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant. Je stuurt hen aan en weet hoe je jouw collega's moet motiveren. Je ondersteunt bij allerlei werkzaamheden en draagt de verantwoordelijkheid bij afwezigheid van de (assistent-). Samen met je collega's zorg je dat alles vlekkeloos verloopt. Je voelt de gasten goed aan en weet wat ze willen. Kortom, volop afwisseling en geen dag is hetzelfde!

Dit alles in vakantiesfeer; aangezien het restaurant een gezellig en centraal punt op het vakantiepark is. Zoals assistent Calvin zegt: "Er zijn veel vaste vakantiegasten die steeds weer terugkomen, dus je leert ze soms echt goed kennen. Dat geeft een hele leuke sfeer."

Wie zijn wij?

Aan de Zuid-Hollandse kust ligt RCN Toppershoedje, dé optimale relaxlocatie. Het is een knus familiepark met het breedste en schoonste strand van Nederland. Je komt hier de meest bijzondere planten en dieren tegen zoals de lepelaar en de zeldzame addertong. Vlakbij ligt de Brouwersdam waar je talloze strand- en watersporten kunt beoefenen, zoals strandzeilen, kitesurfen of blokarten. Door de afdelingen horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Wat vragen wij?

  • Je hebt werkervaring in de horeca;
  • Je hebt eerder leiding gegeven of vindt het leuk om dit binnen RCN te gaan leren;
  • Je hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Je bent enthousiast, sociaal en communicatief sterk;
  • Je werkt onder andere graag in weekenden en vakantieperiodes.

De startdatum voor deze vacature is in seizoen 2024 (omstreeks maart). Je kunt nu alvast solliciteren!Functie:floormanager bediening
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2054 – 2831
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met RCN Vakantieparken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Floormanager Bediening RCN Vakantieparken 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures