Vacature Servicemonteur Kunststofkozijnen bij Goemaat

Servicemonteur Kunststofkozijnen bij Goemaat in Goedereede

Introductie

Aan de slag als Servicemonteur bij Goemaat in Goedereede! Deze dynamische organisatie is dé partner in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof & aluminium. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de beste service leveren aan de klanten. Dit doe jij door hen onder andere te voorzien van het beste advies en door problemen op locatie te verhelpen. Wil jij een uitdagende baan waar je zelfstandig op pad gaat met jouw eigen ingerichte bus? Lees dan snel verder!

Organisatie- en afdelingsomschrijving

Je komt als Servicemonteur te werken bij Goemaat in Goedereede! Jouw nieuwe werkgever is gespecialiseerd in het produceren, leveren en monteren van alle soorten glas en kozijnen van kunststof en aluminium. Jan Goemaat begon zijn eenmanszaak in 1987 in zijn eigen schuur. Daar sloeg hij zijn ramen en kozijnen op die hij inkocht bij leveranciers om zijn klanten een totaaloplossing te bieden op het gebied van kozijnen en beglazing. Jan Goemaat bouwde al snel een solide basis voor Goemaat , waardoor ze nu hun producten leveren aan zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in heel Zuidwest-Nederland. 

Omdat het bedrijf bleef groeien, besloot Jan Goemaat samen met zijn collega's te gaan verhuizen naar Goedereede waar de eerste vestiging opende in 1999. Dit pand was voorzien van een kantoorruimte, een showroom en een werkplaats. In 2005 kwam zijn zoon in dienst om mee te werken aan de ontwikkeling van de organisatie. Zo is Goemaat sindsdien meer uit eigen beheer gaan produceren.

In 2012 nam de organisatie een productiebedrijf en een verkoopvestiging over en per 1 januari 2019 werden alle 3 de bedrijven samengevoegd tot één naam: Goemaat! Jij gaat als Servicemonteur voor 40 uur in de week aan de slag op de vestiging in Goedereede. Samen met 140 collega's die verdeeld zijn over de 3 vestigingen draag jij bij aan het verder ontwikkelen van het bedrijf. Je komt terecht in een familiebedrijf waar een echte hands-on mentaliteit heerst. Zo ben jij een echte toevoeging aan het vakmanschap waar Goemaat om bekend staat. Je rapporteert aan zowel de service coördinator en de projectleider. 

Wij mogen met Lincks Personal Recruitment het werving- & selectieproces voor Goemaat verzorgen.
Meer weten over wie wij zijn? www.lincks.nl! 

Functie-informatie

Jij bent als Servicemonteur hét gezicht van Goemaat. Jij gaat dagelijks met een goed uitgeruste servicebus op pad om de beste onderhoud & service te verlenen aan de ramen, deuren en kozijnen van de klanten. Jouw bus deel je zelf in. Zo weet je alles snel te vinden om de klus te klaren. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor jouw eigen voorraadbeheer. Jij werkt vooral op de locaties in zuidwest Nederland. Dit betekent dat je soms direct vanuit huis op pad gaat. 

Om ervoor te zorgen dat het klantcontact goed verloopt, is er één vast contactpersoon binnen het bedrijf waarmee jij zelf het contact onderhoudt. Jij voorziet hen dan ook van het beste advies en over mogelijke oplossingen. Een tevreden klant is waar jij iedere dag naar streeft en dat doe je door onder andere het glas of rubber te vervangen, lekkages te verhelpen, sloten te vervangen en nastelwerk te verrichten. Over de planning hoef jij je geen zorgen te maken, want de coördinator plant al deze afspraken netjes in. Kortom, als Servicemonteur bij Goemaat is geen dag hetzelfde!

Functie-eisen

Dat jij als Servicemonteur bij Goemaat klantgericht bent is overduidelijk. Jouw communicatieve & sociale vaardigheden komen hier uiteraard goed van pas. Je vindt het belangrijk om goede kwaliteit te leveren en dat doe je met alle plezier voor de klant. Daarnaast ben je veel op pad. Het is dan ook belangrijk dat je zelfstandig aan de slag gaat met de werkzaamheden, maar ook snel schakelt. Wanneer er iets tijdens de service niet goed loopt, weet jij jouw hoofd koel te houden en de juiste stappen te doorlopen. Je bent dan ook creatief in het bedenken van oplossingen. Verder breng je mee:

 • Een afgeronde mbo-opleiding en een VCA certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan mag je deze uiteraard bij Goemaat halen;
 • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
 • Een rijbewijs BE. Deze kun je uiteraard ook nog halen bij jouw nieuwe werkgever;
 • Heb jij al kennis van kunststoframen, -deuren en -kozijnen? Dan worden we daar erg blij van!

Aanbod

Als Servicemonteur bij Goemaat in Goedereede krijg je een uitdagende en leuke baan binnen een innoverende organisatie. Zo blijft het bedrijf zich ontwikkelen en zijn ze nu al dé partner in het produceren, leveren en monteren van kunststofkozijnen, glas en aluminium. Ook voor jou is ontwikkeling erg belangrijk. Zo krijg jij de vrijheid om jouw ambities waar te maken. Verder kun je rekenen op:

 • Een mooi bruto maandsalaris tussen de €3200 en de €4000, exclusief vakantiegeld en natuurlijk afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt;
 • 25 vakantiedagen en daaraan toegevoegd ook nog 6,5 ADV-dagen;
 • Een goede pensioensregeling én werken onder een cao Vlakglas;
 • Een bus en telefoon van de zaak;
 • Je start met een jaarcontract. Bij goed functioneren kun je daarna rekenen op een vast dienstverband;
 • Gezellige uitjes, vrijdagmiddagborrels én kerstborrels!


Functie:Servicemonteur Kunststofkozijnen bij Goemaat
Startdatum:17-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3400 – 4200
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Goemaat via info@lincks.nl of 31614206828. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ouddorp
 2. Servicemonteur Kunststofkozijnen bij Goemaat Goemaat 17-10-2023

Bekijk ook andere vacatures