Vacature Uitvoerder Werktuigbouwkunde

Uitvoerder Werktuigbouwkunde in Goedereede

Uitvoerder Werktuigbouwkunde

Goedereede

MBO

Werktuigbouwkunde

De dagelijkse leiding op de bouw, dat is jouw verantwoordelijkheid. Op de bouwplaats voel jij je thuis. Als uitvoerder werktuigbouwkunde werk je samen met je collega's en onderaannemers aan verbouw- en nieuwbouwprojecten. Jouw belangrijkste taak? Zorgen dat de werktuigbouwkundige installaties netjes én volgens planning opgeleverd worden door tevreden medewerkers. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Techniek Goedereede.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Jij bent verantwoordelijk voor alle werktuigbouwkundige installaties in de panden. Van sanitair tot airco's en van ventilatiesystemen tot warmte-koudeopslaginstallaties. Bij ieder project houd je de status zorgvuldig in de gaten en denk je twee weken vooruit, zodat je op tijd bij kunt sturen als een planning wijzigt. Hebben jouw collega's, de onderaannemers of de klant vragen over een project? Dan kunnen ze altijd bij jou terecht, want er is geen detail op de bouwplaats dat jou ontgaat. Of het nu om de bouw van 90 duurzame woningen in de buurt of een voormalig warenhuis dat tot restaurant wordt verbouwd, jij weet hier wel raad mee. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als gedreven uitvoerder werktuigbouwkunde. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Opzetten van een LEAN planning, voorgang bewaken en aansturen van de eerste monteur. Ook heb je regelmatig overleg met bouwpartners met behulp van dit overzicht om de doorlooptijd van een project te verkorten en werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen.
• Bestellen van materialen die nodig zijn voor een project en houdt in de gaten of deze op tijd zijn binnengekomen.
• Aansturen van collega's en onderaannemers, bijvoorbeeld door rondes te maken op de bouwplaats om een goed beeld te krijgen van de voortgang. Hierbij controleer je nadrukkelijk of aan de veiligheidseisen wordt voldaan.
• Bewaken van de kwaliteit van de werktuigbouwkundige installaties, onder meer door tussencontroles en een eindinspectie te organiseren.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als planmatig, resultaatgericht én mensgericht. Door jouw goed opgezette planning weet iedereen waar men aan toe is. Het project wordt uitstekend opgeleverd en de collega's hebben naar tevredenheid met jou samengewerkt. Daarnaast beschik je als betrokken uitvoerder werktuigbouwkunde over:

• Minimaal een mbo-niveau 4 Werktuigbouwkunde diploma of vergelijkbaar niveau opgedaan door werkervaring.
• Actuele kennis van werktuigbouwkundige installaties.
• VCA VOL. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.

Dit is voor jou, van ons

  • Vast contract bij indiensttreding.
  • iPhone en een iPad.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Uitvoerder Werktuigbouwkunde

Goedereede MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:uitvoerder werktuigbouwkunde
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ouddorpkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ouddorpkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ouddorp
  2. Uitvoerder Werktuigbouwkunde Hoppenbrouwers Techniek 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures